Перейти к содержанию

Новости Можливо, Final Fantasy XVII довірять молодшому поколінню розробників

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Продюсер Final Fantasy XVI Наокі Йосіда (Naoki Yoshida) дав інтерв'ю на заході від Академії інтерактивних мистецтв та наук. Там Йосіду запитали: чи він очолюватиме розробку наступної номерної «фіналки»?

rssImage-0f6b48de13d558ef7338c9eed763e76b.png

Йосіда відповів, що поки нічого неясно, але він хотів би поступитися дорогою молодим:

"О, я тепер у раді директорів, тому мені потрібно стежити за мовою! Скажу поки що так: нічого ще не визначено. Але якби мені все-таки довелося щось прокоментувати... Знаєте, мені вдалося попрацювати над двома іграми серії - XIV і XVI, тож, напевно, настав час для когось нового.
Замість того, щоб ті ж самі старі хлопці зайнялися наступною грою, я думаю, якоюсь мірою буде краще поглянути в майбутнє і залучити більш молоде покоління зі своїм баченням, щоб нова Final Fantasy запропонувала щось, що підходить сучасному світу."

Йосіда також розповів, яку пораду він дав би молодшому керівнику наступної «фіналки»:

"Final Fantasy завжди кидала виклик тому, що вона вже зробила в минулому. Так чинили і батько серії Сакагуті, і Кітасе, нинішній бренд-менеджер франшизи FF.
Я точно не збираюся лаяти старі ігри. Але Final Fantasy завжди роблять із думкою: "Моя гра стане найцікавішою!"
Тож моя порада - просто віддайтеся течії і запишіть на папері, якою, на вашу думку, була б найцікавіша Final Fantasy. І не замислюйтеся поки що над цим занадто сильно.
І вже з цими думками можна взятися за рішення. На кшталт: "Раз XVI була екшеном у реальному часі, то моя Final Fantasy поєднає і бої в реальному часі, і покроковий геймплей!" Або можна вдаритися в іншу крайність і повернути серію до її коріння з піксель-артом і суто покроковими битвами.
Але все зводиться до того, що вам потрібно сісти і подумати, на що ви витратите роки свого життя, які враження хочете подарувати гравцям і у що, як ви вважаєте, повинні грати фанати."

Нагадаємо, що життєвий цикл Final Fantasy XVI поки не закінчено: попереду як мінімум друге доповнення та версія для ПК.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.