Перейти к содержанию

Новости Секс був "величезною помилкою", каже провідний актор серіалу Halo

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Наближається другий сезон серіалу за Halo. Роль Майстра Чіфа знову виконав Пабло Шрайбер — він поговорив з виданням SFX про те, наскільки нова частина шоу виявиться кращою за стару. Адже, за словами актора, автори визнали і виправили низку помилок!

rssImage-e23400cf6ef4496d29656d4a84e2bfd1.png

Але спершу про те, що вже не виправити: інтимні стосунки Майстра Чіфа в першому сезоні. Перший сезон і до цього не відзначався, проте сцена сексу під наглядом Кортани виявилася настільки поганою, що багато фанатів визнали її найнижчою точкою падіння серіалу

Як запевняє Шрайбер, він поділяє обурення шанувальників щодо цього епізоду:

"Рішення додати у зв'язок між Мейки та Джоном романтику було величезною помилкою. Мені вже тоді здавалося, що це величезна помилка, я сперечався з цим і виступав проти. Але це лише я. Я не пишу сценарії. Я тільки можу висловити думку. До цієї думки не прислухалися."

Та самая сцена секса («моргания» — это не часть сериала, а чтобы отрывок не забанили на YouTube).

А ось те, що серіальний Майстер Чиф часто знімає шолом і світить обличчям так багато, скільки ігрової версії і не снилося, Шрайбер помилкою вже не вважає:

"Люди, які кажуть, що шолом можна було б і не знімати, слабо собі уявляють, яким має бути серіал. Історію про невідповідність двох версій одного персонажа [Чіфа в шоломі і Джона без шолома] не можна розповісти, не знімаючи шолом. Якщо ви не згодні з тим, що шолом знімають, вам не подобається наш серіал у принципі. Тож обговорювати шолом безглуздо."

В цілом Шрайбер впевнений, що другий сезон виявиться набагато кращим за перший: мовляв, він похмуріший, Вдаліше передає дух франшизи і взагалі якісніше зроблений. Шрайбер навіть готовий поставити на свою репутацію:

"Зміна тону набагато краще підходить франшизі. Усе похмуріше, небезпечніше, трюки й екшен затягують всередину битви. На мій погляд, це більш ефективний спосіб робити шоу. Відверто кажучи, я вважаю, що [новий шоураннер Девід Вінер (David Wiener)] - набагато обдарованіший як сценарист. У нього кращі діалоги. Він вкладає в роти репліки, які краще підходять персонажам.
Немає жодних сумнівів, що другий сезон набагато сильніший за перший. Я готовий посперечатися на свою репутацію. Покращено все. Новий арт-директор Джеймс Фостер - просто фантастичний. Він створив візуальний світ, у якого набагато більше сенсу. Він прекрасний, дуже кінематографічний. І діалоги кращі. Весь сезон став просто кращим - і крапка."

Свіжий трейлер другого сезону.

Що цікаво, один із виконавчих продюсерів серіалу зі сторони Microsoft додає: другий сезон можна вважати своєрідним перезавантаженням.

"Не хочу говорити, що це м'який перезапуск, але ми справді скинули стан миру. Цим домагалися кількох цілей. Одна з них - почати зміну тону на більш приземлений і похмурий, але такий, що все ще перебуває в межах розмаху Halo і наукової фантастики."

Виконавчий продюсер серіалу Кікі Волфкілл (Kiki Wolfkill)

Другий сезон Halo почне виходити на Paramount+ з 8 лютого.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.