Перейти к содержанию

Новости "Золотий стандарт жанру" - що пишуть в оглядах Tekken 8

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

До релізу Tekken 8 залишається кілька днів, але преса вже почала ставити оцінки. Жодних червоних прапорів поки що не видно: у файтинга чудові відгуки з масою найвищих похвал.

rssImage-fca6f591e77b183541a2b2b6be057b98.jpeg

Статистика на момент написання новини:

• Середня оцінка - 90 з 100.
  • 98% критиків рекомендують гру.
  • Враховано 62 огляди.

Ми вибрали кілька оглядів з різними оцінками та наводимо висновки авторів:

Stevivor (7/10, нижча з врахованих оцінок)

"Зрештою Tekken 8 точно вразить фанатів, але мене вона не захопила так само, як Mortal Kombat 1 і Street Fighter 6. Нерозумно сперечатися з тим, що тут справжнє свято для всіх органів чуття і маса всього, чим можна зайнятися... Але якщо для вас, як і для мене, Tekken не запам'ятовується, незважаючи на знайомство протягом багатьох років на різних платформах, то в Tekken 8 навряд чи щось зміниться."

PC Gamer (89/100)

"Не важливо, чи грали ви в Tekken довгі роки, чи повертаєтеся після довгої перерви, чи взагалі не торкалися серії раніше. Tekken 8 - гра, в яку ви повинні пограти. Це ідеальні теплі обійми ностальгії для давніх фанатів. А для нубів у файтингах тут купа хорошого, завдяки чому поріг входу залишається доступним. Це помпезна, насичена гра, в яку шалено цікаво грати. Не можу дочекатися, коли знову в неї повернуся.
Найкраща Tekken за багато років, якій заважають хіба що проблеми з неткодом і застаріла кастомізація."

00199.j0mth2-.thumb.png.7afc258012bf26615733fd0626f6fbe3.png

Push Square (9/10)

"Tekken 8 - сучасний майстер-клас із файтингів. Вона не скупиться на одиночні режими, вона багата на онлайн, вона має чудовий вигляд. Але, що найважливіше, битви - блискучі: доступні, але з технічною глибиною; бути їхньою частиною - одне задоволення (мабуть, навіть більше, ніж раніше). Немає серії файтингів, схожої на Tekken, і Tekken 8 - фантастична вершина для франшизи."

Eurogamer (5/5)

"Я ніколи не зможу навчитися всього, що пропонує Tekken 8. Я можу грати в неї хоч щодня цілий рік безперервно, але все одно вивчатиму щось нове. І чим більше ти дізнаєшся, тим більше розумієш, як багато тобі ще належить дізнатися. Це захопливе відчуття.
Tekken 8 нарешті зупинилася на тому, щоб усьому мене навчити, і тепер мені доведеться терпіти кожного з моїх друзів-фанатів Tekken, адже вони цілу вічність повторюватимуть: "А ми тобі казали!" Я нарешті зрозумів, у чому принадність. І все тому, що розробники додали розумне навчання, надихаюче поплескування по плечу і скерували мене шляхом, де я зможу сам розібратися з усім іншим."

Автор PC Gamer також каже, що на його ПК (Ryzen 7 2700X і RTX 3070) Tekken 8 видавала стабільні 60 кадрів на секунду на ультра-налаштуваннях. Затримки зрідка траплялися лише під час вступних анімацій, але не під час геймплея. На Steam Deck гра теж працювала без нарікань. Про "практично бездоганну" продуктивність на ПК також писав рецензент Eurogamer.

Tekken 8 виходить 26 січня на ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series. На всіх платформах на вас вже чекає демоверсія.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.