Перейти к содержанию

Новости У Helldivers 2 гравці впливатимуть на розвиток глобального сюжету

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Розробники з Arrowhead Game Studios розповіли в блозі PlayStation про глобальний сюжет Helldivers 2 і пострелізний контент.

00157.Z9wbB9y.thumb.jpg.808d45ccc964fec8599c18655f84acbb.jpg

Якщо ви стежите за історією Супер Землі, вам буде корисно подивитися новий трейлер. У ролику розповідається, що діялося останні 100 років у всесвіті гри, адже саме стільки розділяють першу частину та сіквел.

Розробники не втратили свого фірмового гумору, адже гравці повинні будуть захищати великокаліберну, вибухову, керовану демократію. Також у студії зазначили, що гравці отримуватимуть глобальні місії з обмеженнями часу. Успіх спільноти чи поразка призведуть до різних наслідків і назавжди змінять вигляд галактики. 

"Унікальний підхід до історії  Helldivers 2 полягає в тому, що її пише спільнота гравців. Ми намучилися з опрацюванням різних варіантів: ми все ж таки знаємо, що може статися, але не можемо контролювати це. Як гравець, я вважаю це крутим, але, як письменник, я просто в жаху.
Через кілька місяців галактика сильно відрізнятиметься від того, якою ми знаємо її сьогодні, поки це все, що я можу розповісти про глобальний сюжет."

Стівен Флауерс  (Stephen Flowers), ігровий письменник Arrowhead

Після релізу гра отримає кілька безкоштовних оновлень, у яких будуть нові геймплейні можливості, локації та супротивники. 

Helldivers 2 виходить вже 8 лютого на ПК ( Steam ) і PlayStation 5. Ось-ось відкриється можливість завантажити проект.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.