Перейти к содержанию

Новости Колишній ключовий автор Dead Cells: «Припинення підтримки – найгірше рішення проти гри»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Себастьян Бернар (Sébastien Benard) - співзасновник студії Motion Twin, а також колишній провідний розробник і геймдизайнер Dead Cells. З 2020-го він працює в іншій студії (Deepnight), але все-таки висловився про те, чи варто Motion Twin завершувати підтримку Dead Cells.

rssImage-9f9763101739ad83db158e74b91123d3.png

Спочатку нагадаємо, що в останні роки Motion Twin випускала апдейти руками компанії-партнера - Evil Empire, а сама працювала над своєю наступною грою - Windblown.

Ось що сказав Бернар в офіційному Discord-каналі Dead Cells:

"Якщо ви питаєте мене, то я б сказав, що Motion Twin ухвалила найгірше і найдурнуватіше рішення проти Dead Cells і Evil Empire. Я особисто бачив ситуацію за лаштунками і, чесно кажучи, радий, що більше не беру участі в цьому. Офіційна заява - повністю маркетингова нісенітниця, насправді все відбувається за зовсім інших обставин.
Ніколи не думав, що моя колишня спільна студія виявиться збіговиськом настільки жадібних людей. Бажаю всього найкращого Evil Empire у майбутніх проєктах і сподіваюся, що ці люди переживуть таке різке відрубування економічного потоку."

Більше Бернар нічого не писав, так що нам залишається гадати, що саме він мав на увазі. Ймовірно, Evil Empire повинна була випустити більше апдейтів для Dead Cells, але у Motion Twin з'явилися інші (жадібні) плани, і тому вона раптово завершила контракт з Evil Empire раніше, ніж передбачається.

Як пише Evil Empire, вона працювала над Dead Cells протягом майже п'яти років і встигла випустити 18 апдейтів та чотири платні доповнення. Зараз студія працює над новою грою, мабуть, не пов'язаною з Motion Twin.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.