Перейти к содержанию

Новости Автор однієї з найбільш культових карт для Counter-Strike пошкодував, що продав її Valve

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

З моменту, коли Valve придбала карту Mirage у Майкла Хюлля (Michael Hüll), минуло вже 11 років. На честь річниці розробник, який тепер працює в MachineGames, зізнався, що переграв би ситуацію, якби була така можливість.

rssImage-a1fc3aa2037b1e7e9173838f94add9b1.jpeg

Сьогодні виповнилося рівно 11 років від дня, коли я продав Mirage Valve. Якби я знав, яку популярність набуде CS:GO, а тепер і CS2 , я б нізащо на це не пішов. Компанія запропонувала дуже хорошу угоду, але також внесла зміни, які мені не подобаються. Але все ж таки дякую, Mirage.

Майкл Хюлль

Відповідаючи на запитання користувачів, левел-дизайнер уточнив, що справа не в грошах, а в підсумковому плануванні "Міражу". Правки від фахівців Valve змінили те, як цей рівень грається. "Якщо ви заглянете у версію 1.6, то одразу помітите це в точці А і в середині локації", - повідав Хюлль. Також він погодився з твердженням, мовляв, якби угода не відбулася, Mirage не набула б такої популярності.

Нагадаємо, Mirage ще під назвою de_cpl_strike спершу прописалася в Counter-Strike і Counter-Strike: Source як користувацька карта. У 2013 році марокканський рівень оселився в CS:GO, а з виходом CS2 з'явився і там.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.