Перейти к содержанию

Новости "Одна з найкращих машин у відеоіграх" - преса тепло зустріла Pacific Drive

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Студія Ironwood з перших демонстрацій Pacific Drive змогла привернути увагу до гри незвичайною концепцією: дослідження зони відчуження за кермом старенького універсала. Реалізація задумки порадувала ЗМІ.

00222.2FbQSVh.thumb.png.5957de2902f5600e2cfe8a7185569f5b.png

До цього часу проєкт від видавця Kepler Interactive уже набрав 77 балів на Metacritic і OpenCritic (рекомендують гру 84% рецензентів). До релізу Pacific Drive дістанеться 22 лютого, і тоді буде зрозуміла реакція гравців, проте колісний виживач уже увійшов у десятку найпопулярніших демоверсій під час останнього фестивалю "Іграм бути" від Valve.

Журналістам сподобалася місцева атмосфера, колоритні персонажі та безліч ліцензійної музики. Також хвалять розробників з Ironwood за захоплюючий сюжет і добре скроєний світ у найкращих традиціях наукової фантастики.

До мінусів гри деякі автори записали репетативність геймплея. У певний момент їхні вилазки за межі гаража перетворювалися на рутину, навіть незважаючи на безліч роуглайт-елементів: зміну ландшафту, переміщення точок інтересу і ворожих аномалій.

Нижче — висновки з трьох рецензій із різними оцінками.

GamesRadar+ — 3/5

"Я пройшов Pacific Drive і відчув себе скоріше роздратованим, ніж натхненним. Навіть якщо ви стали профі у дослідженні зони відчуження і можете впоратися з будь-якою місцевою навалою, лише одна помилка може призвести до краху. Не важливо, наскільки ви хороші, є ресурси, які дуже важко отримати, але вони потрібні відразу для кількох життєво важливих предметів. Через це спорядження складно замінити після поломки. Однак, незважаючи на безліч моментів, коли я в люті відкладав контролер, я продовжував повертатися в Pacific Drive."

IGN — 7/10

"Копатися в місцевих системах може здатися комусь стомлюючим, але кожна поїздка місцевим світом була напруженою і змушувала мене завжди тримати руки на кермі."

PC Gamer — 86/100

"Як і в Valheim і Outward, я можу насолодитися етапом планування перед забігом, де я намагаюся вгадати, що мені знадобиться. Тут потрібно брати з собою рівно стільки, щоб залишити місце для луту і вижити на шляху назад. Вибачте мені, Magnum Opus з Mad Max, Saud Kruger Orca з Elite Dangerous, а також усі коні Артура Моргана, але я закохався в універсал з Pacific Drive. Перед нами унікальна і складна гра на виживання, в якій ви сядете за кермо однієї з найкращих машин у відеоіграх."

Pacific Drive прибуде вже 22 лютого на ПК (SteamEGS) і PlayStation 5.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.