Перейти к содержанию

Новости Перший трейлер екранізації Borderlands - з вайбами ​​"Вартових галактики"

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Lionsgate випустила перший трейлер екранізації Borderlands. Деякі розглянули в ньому дух "Вартових галактики" від Джеймса Ганна (James Gunn) - і бос франшизи Ренді Пітчфорд (Randy Pitchford) вже прокоментував подібності.

rssImage-9b491b48ae8b6aa6b4c2a2579dc053de.jpeg

Зав'язка фільму Borderlands звучить так:

"Ліліт, мисливиця за головами з поганою славою і загадковим минулим, неохоче повертається на рідну Пандору - найхаотичнішу планету в галактиці. Її завдання - знайти зниклу дочку Атласа, наймогутнішого сучого сина у всесвіті.
У Ліліт складається несподіваний союз із різношерстою командою відщепенців - Роландом, досвідченим найманцем на завданні; Крихтою Тіною, диким підлітком-підривником; Крігом, м'язистим захисником Тіни; Танісом, дивакуватою науковицею, що побачила в цьому житті все; Кпептрепом, роботом-розумником.
Разом ці сумнівні герої повинні битися з інопланетними істотами і небезпечними бандитами, щоб розкрити один із найбільш вибухових секретів Пандори. У їхніх руках може бути доля всесвіту, але вони битимуться за дещо важливіше - один за одного."
В одному з інтерв'ю до релізу трейлера Ренді Пітчфорда запитали: чи допоміг успіх «Вартових галактики» запустити виробництво фільму по Borderlands?
"Ну, він точно не пошкодив. Але кумедно, що наш процес почався до того, як були зроблені "Вартові". І я якось виступав разом із Джеймсом Ганном, сценаристом і режисером "Вартових". Не хочу його підставляти, але він знав про Borderlands. Тому, думаю, тут стався взаємний вплив - по-моєму, це круто.
Гадаю, все спрацювало, тому що я обожнюю цей фільм, його тон, його атмосферу. І якоюсь мірою це зробило створення Borderlands простішим. Допомогло і те, що "Вартові" виявилися успішними. Але зауважу: не думаю, що у Джеймса була мета зробити "Вартових" як Borderlands. І не думаю, що у Borderlands була мета зробити Borderlands як "Вартових".
Але потрібно визнати, що обидва ці фільми існують, багато чого можна навчитися. Якими мають бути наші відмінності, у яких спільних рисах можна бути впевненими? Так, спільні риси явно є. "Вартові" безумовно виграли від Borderlands, а Borderlands безумовно виграє від "Вартових"."

Початок прокату Borderlands відбудеться 9 серпня.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.