Перейти к содержанию

Новости Марка Волберга попросили почати відрощувати вуса для «Анчартед 2»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У Марка Волберга (Mark Wahlberg), який зіграв Саллі в "Анчартед: На картах не значиться", є звістки про продовження кінофраншизи. У розмові з виданням Screen Rant актор розповів, що готується знову вжитися в роль.

rssImage-cca8ed9144cc29abeabbdc2eaaf78613.jpeg

Якщо вірити Волбергу, напередодні йому зателефонували зі студії і попросили почати відрощувати вуса, оскільки сценарій нарешті готовий. Однак деталей сюжету майбутньої картини актор не знає.

"Насправді мені зателефонували сьогодні і повідомили про готовність сценарію. Я не можу відростити справжню бороду і вуса, але на тому кінці сказали: "Починай давай, бо на це піде якийсь час". Мені дуже цікаво, яка вийде історія і куди нас занесе ця пригода. Але я вже натхнений. Знаю, що глядачам дуже сподобався перший фільм, тож подивимося."

Марк Волберг

Нагадаємо, в "Анчартед" практично не було кадрів з вусатим Салліваном. У грудні Волберг зізнався, що носити рослинність на обличчі на постійній основі йому не подобається. Тоді ж він заявив, що сценарій для стрічки вже написаний, але його потрібно доопрацювати. Виходить, процес завершився лише нещодавно. Офіційно Sony Pictures ще не анонсувала продовження, але натякала на його появу.

Коли можуть стартувати зйомки сиквела, сказати теж непросто. Наприклад, виконавець ролі Нейтана Дрейка Том Голланд (Tom Holland) взяв річну перерву від роботи, а влітку 2024-го, коли відпустка добіжить кінця, він буде зайнятий у театральній постановці "Ромео і Джульєтта" протягом дванадцяти тижнів. І не варто забувати про четвертий фільм про Людину-павука! Очікується, що потенційний блокбастер побачить світ у 2025-му або 2026 році.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.