Перейти к содержанию

Новости Керівник Star Wars Jedi відкрив свою студію для одиночних AAA-пригод

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Стіг Асмуссен (Stig Asmussen) - керівник God of War III і обох частин Star Wars Jedi. У вересні 2023-го він пішов із Respawn, і тепер ми знаємо, чому - Асмуссен відкрив власну студію для одиночних ігор.

rssImage-3d4cc41e31386846b97210ae48172d9e.png

Команду назвали Giant Skull. Крім Асмуссена там працюють два інших лідера Star Wars Jedi - технічний директор Джон Карр (Jon Carr) і дизайн-директор Джефф Мейджерс (Jeff Magers).

Крім того, в Giant Skull прийшли ветерани Fortnite - арт-директор Патрік Мерфі (Patrick Murphy), провідна продюсерка Лорен Маклемор (Lauren McLemore) і анімаційний директор Брайан Кемпбелл (Brian Campbell).

Інші деталі:

• Giant Skull зосередиться на сюжетних пригодницьких AAA-екшенах з акцентом на геймплей.
    Рушій першого проекту - Unreal Engine 5.
  • Офіс Giant Skull розташований у Лос-Анджелесі, але на роботу беруть людей з усього світу.
  • Фінансування студії забезпечили приватні інвестори, завдяки чому студія зберігає творчу незалежність.
  • Асмуссен збирається тримати штат відносно маленьким за мірками сучасних AAA-ігор близько ста чоловік. Передбачається, що за рахунок цього бюджети ігор Giant Skull не стануть надмірно більшими.
"Ми не хочемо пробувати щось, що нам не подобається. Ми фокусуємося на одиночних іграх. Утім, зараз у студії ранній етап, а ми завжди шукаємо способи розважати гравців різними способами. Тож якщо трапиться щось, що поліпшить враження від гри і з чим ми зможемо впоратися... Ми будемо відкриті до таких варіантів.
Але я роблю одиночні ігри. Вони мене надихають, я хочу продовжувати їх робити."

Стіг Асмуссен

Giant Skull запустила свій веб-сайт, де сховала командний рядок – кажуть, там можна розблокувати деякі секрети.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.