Перейти к содержанию

Новости Нолан створював серіал за Fallout не для фанатів, а для себе - тому що він теж фанат

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Джонатан Нолан (Johnathan Nolan) став одним із ключових співавторів серіалу за Fallout. Нещодавно він давав інтерв'ю на зустрічі з пресою і висловився про те, чи варто було намагатися догодити фанатам оригіналу під час виробництва екранізації.

rssImage-0b9e3a353c949b9008b22b6204343720.jpeg

"Не думаю, що варто братися за роботу з метою догодити фанатам чого завгодно. Або порадувати когось, крім себе самого.
На мій погляд, треба намагатися зробити шоу, яке ти хочеш зробити, довіритися своєму фанатському чуттю, що ти зможеш як фанат гри виокремити найважливіші деталі і спробувати зібрати найкращу версію.
Для мене все почалося з Fallout 3. Вона зжерла приблизно рік мого життя. Тоді я був молодим сценаристом, який подавав надії, і гра майже зруйнувала всю мою кар'єру. Вона до безглуздого захоплива і цікава. Ну правда, ігри [серії Fallout] були просто чудові."

Джонатан Нолан

"Це такий рідкісний і неймовірний шанс, коли вдається взяти щось, що ти любиш, і зіграти свою роль у цьому всесвіті, зробити свою власну версію. У моїй кар'єрі таке трапилося двічі: спочатку з Бетменом, а тепер із Fallout - я просто обожнюю цю серію ігор.
У якомусь сенсі це дурна затія - намагатися вгадати, як зробити задоволеними інших людей. Потрібно, щоб ти сам був собою задоволений. І я дуже задоволений тим, яким вийшов серіал."

Джонатан Нолан

Нагадаємо, Джонатан Нолан у команді серіалу Fallout виступає в ролі творця, виконавчого продюсера і режисера перших трьох серій. Шоураннерами призначені інші люди - Женева Робертсон-Дуорет (Geneva Robertson-Dworet) і Грем Вагнер (Graham Wagner)

Перший сезон стане доступним на Prime Video з 11 квітня. Цього дня з'являться одразу всі серії.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.