Перейти к содержанию

Новости Через 12 років Star Citizen ще не готовий, але реліз вже не за горами

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Cloud Imperium Games все ще не готова назвати навіть приблизні терміни виходу Star Citizen, але в нещодавньому зверненні розробників сказано, що реліз версії 1.0 "маячить на горизонті".

rssImage-9ee3818130b4c0704cfa59c133d7bb8e.png

Нагадаємо, що краудфандингова кампанія космічного симулятора стартувала майже 12 років тому. Відтоді проєкт залучив понад 669 мільйонів доларів від гравців. На сьогодні Star Citizen все ще перебуває у стадії альфа-тестування. Протягом 2024 року команда сподівається випустити "альфу 4.0".

Підсумки 2023-го порадували студію. Минулий рік став найкращим в історії гри відразу за кількома показниками: кількість активних гравців за день і місяць, кількість унікальних логінів і річна сума зіграних годин.

Створення сюжетної Squadron 42 перейшло у фазу наповнення контентом, зараз для гри готові всі ключові функції. При цьому розробники збираються частину механік і напрацювань перенести в Star Citizen.

"Крім перенесення фіч із SQ42, наші нові команди займуться розробкою нових функцій для SC, наприклад, будівництво бази і крафт, який з'являться ближче до релізу 1.0.
Взагалі, гравцям варто очікувати щоквартальних змін у багатьох, здавалося б усталених системах: економіка, страховка, інвентар, місії тощо.
Ми поставили перед собою амбітні цілі в галузі технологій і геймплея, і ми віримо, що вони досяжні. Перші зміни можна буде простежити з "альфи 3.23"."

Річ Тайрер (Rich Tyrer), старший гейм-директор SQ42 та SC

Студія пізніше цього року поділиться черговою дорожньою картою розвитку проєкту. Поки ж варто чекати навесні реліз версії "альфа 3.23" з подальшим запуском серії глобальних місій для спільноти в травні 2024-го.

Трейлер із демонстрацією геймплею.

"Подорож виявилася довшою і складнішою, ніж я міг уявити собі одинадцять з половиною років тому, але пункт призначення має набагато більш захопливий вигляд. Навіть у мріях я ніколи не міг уявити, що мені доведеться побудувати щось настільки масштабне й амбітне як Star Citizen. Відчуваючи підтримку гравців, я сповнений рішучості дістатися до фінішу.
Кажуть, що під час марафону остання миля дається найважче, але я хочу тут процитувати римського імператора Марка Аврелія: "Те, що ми робимо зараз, відлунням віддається у вічності!""

Кріс Робертс (Chris Roberts), глава CIG

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.