Перейти к содержанию

Новости Джорджу Міллеру не сподобалася гра за "Божевільним Максом". Він би хотів побачити версію від Хідео Кодзіми

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Режисер Джордж Міллер (George Miller) відправляє в прокат свій наступний фільм - "Фуріоса. Хроніки Божевільного Макса". На заході на честь прем'єри Міллера запитали про те, що він думає про ігри за мотивами "Макса".

rssImage-426a415207e56d03a28f35de99fe37d6.jpeg

Ось який діалог відбувся у Міллера з інтерв'юером GAMINGbible:

"- Вам би хотілося випустити відеогру, створену під натхненням від нових фільмів [у серії "Божевільний Макс"]?
- Ну, у нас була гра, яка вийшла, коли ми робили "Дорогу люті". Нас про це просили багато-багато разів. Гра виявилася не настільки хорошою, наскільки мені хотілося б. Це не те, що було в нас у головах. Ми дали [компанії ігрових розробників] усі потрібні матеріали.
Але, знаєте, я з тих людей, які вважатимуть за краще або нічого не робити, або робити все на найвищому рівні, прагнучи до нього щосили. Я тут говорив із Хідео Кодзімою, який прибув сюди аж із Японії. І от якби він узявся [за гру за "Божевільним Максом"]... У нього стільки фантастичних ідей! Я б не наважився його про таке просити, але от якби гру зробив хтось схожий... Сам я в цьому не розуміюся.
- О, якщо є хоча б шанс, будь ласка, попросіть його!
- Добре, добре!"

Mad Max дійсно отримала стриманий прийом під час релізу в 2015-му, хоча через роки про неї стали згадувати з теплотою - наприклад, зараз у гри 91 % позитивних відгуків у Steam.

Про те, що Міллеру не сподобалася Mad Max від Avalanche Studios, дізнався співзасновник студії Крістофер Сандберг (Christofer Sundberg). Він висловив кілька своїх думок на цю тему:

"Повна нісенітниця, яка показує нерозуміння теми. Вони зробили все можливе, щоб перетворити гру на повністю лінійну після того, як підписали контракт із розробниками ігор у відкритому світі. Упевнений, що Хідео Кодзіма і справді зробив би чудову гру про "Божевільного Макса", але це була б зовсім інша гра.
Після першого року розробки вони зрозуміли, що змусили нас робити лінійну гру замість відкритого світу, який пропонували ми. Ми викинули цілий рік роботи і були змушені слухати, що "в наш час гравці хочуть автономності". Та годі, хто б міг подумати!
Я можу заповнити весь X правдивими історіями про розробку Mad Max. Це була до біса гарна гра, але її випустили в жахливу дату. Ми не змогли переконати видавця цього не робити.
Після того, як нас змусили відправити Mad Max у реліз в один день із Metal Gear Solid V, нас звинуватили в поганих продажах. І скасували купу класних DLC, які просто чекали, поки їх випустять.
Для видавців не характерно випускати ігри в день, коли виходить гігант, здатний негативно вплинути на продажі. Це було дивне рішення, яке досі залишається для мене загадкою."

Зазначимо, що Джордж Міллер явно в хороших стосунках із Хідео Кодзімою: зовнішність режисера лягла в основу одного з персонажів Death Stranding 2.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.