Перейти к содержанию

Новости У Solar Crown вам доведеться добряче попрацювати заради машини мрії


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Видавець Nacon і розробники з французької KT Racing провели особливий захід для преси в Парижі. Блогери та журналісти змогли провести дві години в новенькій  Test Drive Unlimited Solar Crown. Нижче - тези з прев'ю гри.

rssImage-757a041a0130f5cf9458f8be35b2488d.jpeg

Нагадаємо, що йдеться про продовження основної лінійки франшизи, яка спала понад десять років. Гравці потраплять у справжню гоночну MMO, де в масштабі один до одного відтворено дороги Гонконгу. Геймерам потрібно приєднатися до одного з двох угруповань і взяти участь у таємничому змаганні.

  • Усі рецензенти відзначили незвичайний підхід студії KT Racing до отримання нових автомобілів у свою колекцію. Якщо такі ігри, як  Forza Horizon, можуть жбурляти в гравця по кілька автомобілів на годину, то в Solar Crown все інакше. Розробники буквально змушують вивчати вже куплений транспорт і терпляче збирати гроші на машину мрії.
  • Щоб відкрити нові заїзди, потрібно підвищувати рейтинг авто, встановлюючи на нього нові комплектуючі. Апгрейду піддаються десятки елементів, від трансмісії до системи вихлопу, і кожен обвіс впливає на поведінку тачки.
  • Управління при цьому залишається аркадним, що забезпечить низький поріг входження. Журналісти охрестили Solar Crown "золотою серединою між Gran Turismo і Need for Speed".
  • Однак місцевому відкритому світу бракує елементів інтерактивності. Гравець може збирати кредити, пролітаючи під камерами з вимірювачем швидкості, входячи в дрифт і демонструючи чисте водіння. Але в демонстраційній частині більше нічим було зайнятися крім перегонів.
  • Заїзди мають стати цікавими завдяки прогресії ШІ. Що результативніше виступає гравець у перегонах, то розумнішими і швидшими стають його суперники. Щоправда, в одного з блогерів це призвело до несподіваного ефекту: він був надто гарний у стартових перегонах, і лише за півтори години гри ШІ вже був настільки суворий, що змушував його перепроходити заїзди кілька разів, щоб потрапити на п'єдестал.
  • Також хвалять місцеві дилерські центри, де гравець на своїх двох ходить поміж машин, обираючи та оглядаючи їх, як у житті: можна відкрити двері, сісти за кермо, послухати двигун і не тільки.
  • У місцевому гаражі є 6 подіумів, де гравець зможе виставити на огляд для своїх друзів власні автомобілі.
  • Після релізу кожні три місяці студія планує додавати нові функції, події та інший контент. Як кажуть одразу кілька рецензентів, саме пострелізна підтримка покаже, яке місце Solar Crown посяде в ніші аркадних перегонів і чи зможе залучити достатньо аудиторії.

Test Drive Unlimited Solar Crown вийде 12 вересня на ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series. Крос-плея не буде.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.