Перейти к содержанию

Новости Бос FromSoftware не проти Bloodborne на ПК (але відкрито про це говорити не може)

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Щойно Sony почала відпускати свої ігри на народну платформу, геймери стали чекати на реліз ПК-версії Bloodborne. Розробників з FromSoftware вже не раз запитували про долю проєкту, тому журналіст PC Gamer підійшов до теми з іншого боку і поцікавився особистим ставленням Хідетаки Міядзакі (Hidetaka Miyazaki) до питання.

rssImage-78bdf643c88b9d3d0e1d33b8f6c2be64.jpeg

Нагадаємо, раніше президент "фромів" зізнався, що студія не володіє правами на інтелектуальну власність Bloodborne. Тому Міядзакі часто уникає відповіді, коли його співрозмовники починають ставити запитання про гру.

Однак репортер PC Gamer зумів домогтися від керівника більш розгорнутої відповіді. Мовляв, "мільйони гравців на ПК" чекають Bloodborne, а чи хоче цього особисто Хідетака Міядзакі? Керівник посміявся над спритністю журналіста і видав таке:

"Я точно знаю, що ці хлопці [вказує на продюсера з FromSoftware Ясухіро Кітао (Yasuhiro Kitao) і перекладача, який сидить поруч] жадають ПК-порт Bloodborne. Але якщо я скажу, що підтримую це бажання, у мене будуть проблеми. Однак я абсолютно не проти цієї ідеї.
Як один із творців Bloodborne я, звичайно ж, хотів би, щоб якомога більше гравців могли ознайомитися з нею. Особливо з урахуванням того, що це вже далеко не нова гра, яка може загубитися на старому "залізі". Як і у випадку з будь-яким іншим тайтлом у подібній ситуації, було б здорово дати можливість більшій кількості людей доторкнутися до цієї реліквії минулого. Тож я точно не був би проти ПК-версії."

Хідетака Міядзакі

Права на Bloodborne перебувають у руках Sony. Саме її юристи надіслали попередження розробнику фанатського картингу з Мисливцями. У результаті Bloodborne Kart стала Nightmare Kart. Забава вже доступна безкоштовно - у Steam у неї 97 % позитивних відгуків. Що до самого вікторіанського соулслайка, його майбутнє огорнула пелена з чуток.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.