Перейти к содержанию

Новости Тодд Говард - про майбутнє Fallout, Starfield і Bethesda


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Тодд Говард (Todd Howard) дав годинне інтерв'ю каналу MrMattyPlays. Розмова вийшла ґрунтовною: так чи інакше там торкнулися всіх актуальних серій Bethesda Game Studios, а також обговорили деякі питання про майбутнє студії.

rssImage-9f2101597cb47858937894f6942f0e89.jpeg

Ми вибрали найцікавіші коментарі Тодда Говарда:

Про Fallout

  • Fallout ще ніколи не була настільки популярною франшизою. На своєму піку перебуває, зокрема, і Fallout 76.
  • Тодд Говард акуратно натякає, що наступна номерна Fallout має залишитися одиночною грою, але поспішати з нею не стануть: "Ми хочемо все зробити правильно". Він вважає, що серіал "Фоллаут" добре прикриває паузу в ігровій частині франшизи.
  • Тодд Говард не турбується, що Fallout 76 і нова Fallout зжеруть аудиторію одна одної: мовляв, якщо випустити ці ігри з досить великим проміжком, то вони просто займуть свої ніші. Наприклад, Skyrim залишається популярною досі, але не заважає The Elder Scrolls Online, а хвиля інтересу на тлі серіалу "Фоллаут" підняла вгору і Fallout 4, і Fallout 76.
  • Співробітники Bethesda обговорювали, чи варто їм зайнятися ремастерами старих ігор на кшталт перших двох Fallout, але пріоритети зараз інші. Втім, студія стежить за тим, щоб класика залишалася доступною і працювала на сучасних системах - як мінімум на ПК.

02151.3U6zCT0.thumb.jpg.ed3367cf70ae697007bfa64f115d3030.jpg

Про Starfield

  • Активна фаза виробництва доповнення Shattered Space розпочалася після того, як було завершено всі роботи над базовою грою - тобто в серпні-вересні 2023-го.
  • Найбільша частина Shattered Space відбувається на одній планеті зі своїм містом - найімовірніше, створеними вручну. Тодд Говард порівняв доповнення з Far Harbor для Fallout 4 - там теж додавали солідний шматок нової території зі своїми квестами.
  • За словами Тодда Говарда, деяку лаконічність Shattered Space не можна повністю назвати реакцією на критику спільноти - багато гравців говорили, що Starfield надто велика і порожня. Розробники вирішили, що масштаб гри дозволяє вибудовувати локальні історії на окремих планетах - і захотіли зробити Shattered Space саме такою.
  • Bethesda планує випускати великі доповнення для Starfield приблизно щороку. Студія вже займається наступним аддоном.
  • Поки тривала розробка Starfield, дещо робили і для The Elder Scrolls VI - наприклад, елементи попереднього виробництва і деякі технології, які ляжуть в основу "шістки".
  • У середньому гравці проводять у Starfield близько 40 годин.
  • У Bethesda Game Studios повно справ, тому поки що мови про Starfield 2 не йде.

02152.GxekvRR.thumb.jpg.d3e4963b0d64d749622d7302867345ce.jpg

Про студію

  • Незважаючи на критичні висловлювання у спільноті, Bethesda впевнена у своєму рушії - він дає змогу робити багато унікальних речей, підтримувати багатошарові механіки та давати гравцям більше присутності у світі, а також швидко створювати свіжий контент, каже Тодд Говард.
  • Усередині Bethesda Game Studios п'ять команд: для Starfield, The Elder Scrolls VI, Fallout 76, мобільних розробок і для взаємодії з партнерами.
  • У попередньому місяці в іграх Bethesda (мабуть, не видавця Bethesda Softworks, а саме Bethesda Game Studios) нарахували 25 мільйонів гравців - найвищий показник в історії компанії.

А ось у що зараз грає Тодд Говард: в ігри Bethesda (нові версії Starfield із доповненням Shattered Space та "Індіану Джонса"), а також у Diablo IV, Forza(Motorsport або Horizon, не уточнюється), Red Dead Redemption 2 і Cyberpunk 2077.

Крім того, Говард із нетерпінням чекає на нову EA Sports College Football - він обожнює студентський американський футбол, але сам повернутися в юність не може, а відповідна серія відеоігор перервалася 2013 року і відроджується тільки зараз, через 11 років.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.