Перейти к содержанию

Новости Вийшла Blade and Sorcery - одна з найпопулярніших VR-ігор і одна з найкращих ігор у Steam


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Blade and Sorcery - ультимативне висловлювання на тему фентезійної бойової системи в рамках віртуальної реальності. Гра провела в ранньому доступі понад п'ять років, а напередодні нарешті дісталася до формального релізу.

rssImage-da614a6fba07580f079e1428ff424d47.jpeg

Нагадаємо, Blade and Sorcery насамперед цінують за прискіпливу симуляцію навколишнього світу: у вас є повноцінне тіло, у всіх об'єктів (зокрема й зброя у ваших руках) є вага, істоти мають повноцінну фізику тіл, а леза пронизують м'які матеріали (тобто, скажімо, реалістично встромляються в тіла). Можна навіть схопити стрілу в польоті або відбити мечем магію!

Серед особливостей релізної версії:
  • Crystal Hunt - режим для тих, кому недостатньо пісочниці і хочеться чогось із виразним прогресом. Вам доведеться шукати лут у печерах, багатіти і закуповувати нові шмотки, а також відкривати додаткові вміння.
  • Dalgarian Dungeon - новий біом із великими підземеллями.
  • Дерево прокачування з 78 умінь. Як підкреслюють автори, вони постаралися наділити кожне вміння геймплейними особливостями, а не давати банальні плюси до характеристик.
  • Новий противник - голем.
  • Великий лор (зокрема вигаданою мовою, яку ще належить розшифрувати).
  • Нова зброя і броня.
  • Повністю перероблена карта "Руїни" і косметичні зміни на картах-аренах.
  • Нові статусні ефекти - наприклад, гра симулює нагрівання супротивників, якщо вони перебувають близько до вогню. Коли нагрівання досягає критичної точки, противник загоряється.
  • Більше видів ворожих голосів і звуків смерті.
  • Нові графічні особливості - тіні від хмар і ефект адаптації очей, коли виходиш із темного приміщення у світле (або навпаки). Проведено і додаткову оптимізацію.
  • Усі нові речі, вміння та вороги також доступні в режимі пісочниці.
Як кажуть автори, після релізу вони продовжать працювати над патчами, а також випустять оновлення для SDK. Однак великих апдейтів більше не планується: з одного боку, розвиток гри завершено, а з іншого боку, завжди є мододіли, яким більше не доведеться турбуватися про те, як прийдешній великий патч все поламає.

Реліз зустріли з ентузіазмом: наразі у гри вкрай позитивні відгуки (96 % за весь час і 97 % за останні 30 днів), завдяки чому вона посідає 115 місце в списку найбільш високооцінених ігор у всьому Steam.

Blade and Sorcery доступна на майданчиках Steam, ПК-версії Oculus і VivePort (на VivePort не оновлюється). У гри також є спрощений спін-офф для шоломів Quest із підзаголовком Nomad.

Творці Blade and Sorcery вже працюють над своєю наступною грою. Вона теж використовує ThunderRoad - фреймворк, створений для Blade and Sorcery.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.