Перейти к содержанию

Новости Ранній доступ до MMO Pax Dei розчарував гравців


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Команда Mainframe Industries випустила в ранньому доступі свій AAA-проект  Pax Dei, масштабну MMO-пісочницю з механіками виживача і великим упором на соціальну взаємодію гравців. На жаль, поточна версія гри не може запропонувати й половини того, що обіцяють творці.

00540.DgyCO3x.thumb.jpg.12cb9040e129e826424b3472f207decb.jpg

Зараз у Pax Dei лише 51 % позитивних відгуків у Steam. І навіть позитивні огляди містять попередження, що в поточному вигляді гра вкрай не дружелюбна і може лише відштовхнути непідготовлених користувачів.

У барвистих трейлерах та інтерв'ю автори намалювали наступний портрет майбутнього проєкту: великий відкритий світ, де гравці зможуть будувати свої будинки, села і замки, об'єднуючись у громади і клани. Очолює розробку один із перших творців  EVE Online Рейнір Хардарсон (Reynir Hardarson), і його нове дітище має стати таким самим захоплюючим для гравців. За задумом, у Pax Dei не буде доброзичливих NPC. Усю торгівлю, релігію, каравани, видобуток ресурсів і не тільки повинні взяти на себе користувачі.

Чим же гра так засмутила фанатів:

  • Взяти участь у тестуванні гри через ранній доступ можна, лише купивши одне з видань засновника.
  • Розробники напередодні старту раннього доступу відмовилися від використання хмарних технологій, які гарантували, що Pax Dei можна буде запустити навіть на бюджетних комп'ютерах і планшетах.
  • Оптимізація і мережевий код не дають комфортно навіть переміщатися ігровим світом.
  • Бойова система страждає від "розсинхрону" і не зараховує безліч влучень. У багатьох видів зброї немає анімації, відсутня можливість присісти або ухилитися від ударів ворога.
  • Від ідеї вільного PvP у відкритому світі за межами міст відмовилися. Тепер битися можна лише в спеціальній зоні, відвідувати яку не має сенсу.
  • Прокачування рівня професії впливає на шанс успіху створення того чи іншого предмета. Гравці скаржаться, що для створення звичайного решти меча з гарантованим успіхом, потрібно витратити на практику біля верстата десятки годин, без урахування часу на збір ресурсів.
  • Поки що в ранньому доступі немає можливості вести торгівлю між поселеннями або навіть будувати масштабні міста. Відсутній транспорт і безліч звичних функцій для жанру виживачів, наприклад використання ресурсів для крафту безпосередньо зі сховища.
  • 00539.4e6Iqiw.thumb.jpg.ab058b9351359a730f1e7f9d2e7a9f91.jpg

Однак деякі журналісти і гравці вірять в успіх Pax Dei, а поточну альфа-версію називають лише фундаментом, на якому з'явиться наступна велика MMO, як EVE Online і World of Warcraft.

Гра проведе в ранньому доступі щонайменше рік. Потім розробники підвищать ціну на купівлю, а також введуть платну підписку, яка дасть змогу продовжувати можливість володіння земельними ділянками.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.