Перейти к содержанию

Новости Embracer стане активніше застосовувати ШІ в розробці ігор


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Embracer Group скоро розділиться на троє і продовжить існування під новою вивіскою, а поки що проводить фінансові звіти як зазвичай. На останньому звіті компанія оголосила, що починає активне впровадження ШІ-технологій у виробничі процеси.

02207.UEUjrB-.thumb.png.66bd706e78fa10721cf23f2c72f16f9b.png

Основні моменти:

  • На думку Embracer, впровадження ШІ дасть змогу значно поліпшити виробництво завдяки збільшенню ефективності ресурсів, додаванню в геймплей розумної поведінки механік і персоналізації, а також усуненню шорсткостей в ігровому дизайні.
  • ШІ нібито дасть змогу підвищити залучення, оскільки надасть гравцям "унікальні, динамічно мінливі та персоналізовані враження".
  • У внутрішній кухні ШІ прискорить розробку, логістику та планування і зможе використовуватися, наприклад, у відділах кадрів, щоб поліпшити пошук нових талантів або ефективніше утримувати наявних співробітників.
  • Як вважає Embracer, якщо вона не стане використовувати ШІ в потрібних для цього сферах, конкуренти її обженуть.
  • Компанія підкреслює, що розуміє ризики, які несе в собі ШІ: наприклад, якщо модель некоректно натренована, вона може видавати неетичні, необ'єктивні, такі, що дискримінують або навіть просто неправильні рішення.
  • Крім того, компанія наполягає, що ШІ не стане замінювати людей, а дасть змогу вже наявним співробітникам краще справлятися із завданнями і відкриє шлях в індустрію для нових талантів.
У міру поліпшення ШІ-моделей ми все частіше можемо застосовувати їх у творчих процесах. Наприклад, щоб виявляти мінливості в сценарії та оповіданні. Наші творчі команди отримають безпрецедентну перевагу в сценаристиці, створенні зображень, генерації ідей, контролі якості і не тільки.
А в міру того, як моделі стають більше схожими на людей, взаємодія між гравцями і функціями із застосуванням ШІ виявиться більш щільною. Якщо сценарій дозволяє гравцеві торгуватися, ШІ може згадати про це наступного разу. Від цього всі ігрові враження стають набагато цікавішими і правдоподібнішими.

Голова Embracer з приватності та контролю над ШІ Томас Хедман (Tomas Hedman)

Інші компанії теж публічно висловили зацікавленість у застосуванні ШІ. Наприклад, глава EA стверджує, що штучний інтелект підвищує ефективність розробки на 30 %.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.