Перейти к содержанию

Новости Схоже, відхід Сінджі Мікамі з Tango Gameworks вплинув на закриття студії


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Глава Xbox Game Studios Метт Буті (Matt Booty) у подкасті Strictly Business натякнув, що рішення закрити Tango Gameworks було продиктовано зміною керівництва студії.

Microsoft все одно збиралася щось робити з внутрішніми студіями Bethesda, щоб "змінити пріоритети в ресурсах і проєктах". Однак, якщо Roundhouse Games влилася в іншу команду, то Tango Gameworks закрили повністю. Коли Метта запитали безпосередньо про причини такого рішення, він відповів вельми ухильно.

"З поваги до співробітників, я не буду вдаватися в усі найдрібніші деталі того, що послужило причиною для цього рішення. У Hi-Fi Rush було вкладено багато праці і ця чудова гра багато чого принесла нам. [...] На успіх проекту впливає безліч чинників. Хто стоїть біля керма, хто приймає творчі рішення, чи взялася за роботу та сама команда, що досягла успіху в минулому? [...] Ми маємо зважити всі фактори і запитати себе: а чи все в нас є для того, щоб досягти успіху? Буває так, що не всі умови, які привели до успіху раніше, можна відтворити для досягнення результатів у майбутньому."

Метт Буті

У промові глави Xbox Game Studios читається натяк на те, що компанія не бачила для себе цінності в Tango Gameworks після того, як 2023 року з компанії пішов її засновник Сінджі Мікамі (Shinji Mikami), нехай він і не був безпосереднім керівником розробки Hi-Fi Rush, а лише продюсував проєкт.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.