Перейти к содержанию

Новости Dead Rising Deluxe Remaster вийде 19 вересня


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Capcom чимало часу приділила Dead Rising Deluxe Remaster під час своєї останньої презентації. Відразу після шоу стартували попередні замовлення гри, а реліз призначили на 19 вересня 2024 року.

00563.Jx-FG9_.thumb.png.d2cf176e90d666170fdad48b5e23b595.png

Оригінал вийшов у далекому 2006 році, а в 2016-му отримав перевидання до десятиріччя серії. Deluxe Remaster не просто дасть сучасним гравцям доторкнутися до класики, розробники додали кілька нових функцій і суттєво облагородили картинку.

Нагадаємо, що за сюжетом, журналіст Френк Вест у рамках свого розслідування проникає в містечко, де стався зомбіапокаліпсис. У величезному торговому центрі він має протриматися три дні, щоб дочекатися евакуації та розповісти всьому світу про причини катастрофи.

При цьому ліміт часу в Dead Rising - не просто сюжетна умовність. Гравцеві дійсно потрібно встигнути все зробити за 72 години. А чому це добре, зовсім недавно розповів Василь Гальперов у рамках рубрики "Страшно, вирубай!".

Що важливо знати про Deluxe Remaster:

  • Гру відтворили на рушії RE Engine. Перероблені моделі персонажів, оточення, ефекти та звуки. Сам геймдиректор проєкту в інтерв'ю заявив, що його можна вважати ремейком.
  • Deluxe Remaster здатна видавати 60 fps за роздільної здатності 4K.
  • Доопрацювали й освітлення. Тепер у різних частинах торгового центру можна побачити нові тіні, які враховують положення сонця протягом дня.
  • Сюжет, квести і персонажі залишилися такими ж безбашенними. Розробники доповнили тільки ігрові механіки і зробили кілька поліпшень "якості життя гравців".
  • Девелопери постаралися зберегти комічні і злегка дерев'яні анімації з оригіналу, щоб не розгубити глузливий дух першоджерела.
  • Тепер Френк може рухатися під час прицілювання з вогнепалу. Ще девелопери додали систему автозбережень, поліпшили інтелект NPC, яких герой рятує в низці місій, також інтерфейс зазнав кількох змін.

За передзамовлення геймерам дадуть три варіанти фонової музики, а також три унікальні костюми: версія головного героя з оригіналу 2006 року, образ Чака Гріна з Dead Rising 2 і Бджілка-маскот торгового центру "Вілламетт". Пізніше їх додадуть у внутрішньоігровий магазин.

"Делюкс" версія Dead Rising Deluxe Remaster може похвалитися наборами з одягом для головного героя і варіантами фонової музики. Серед них є "Герої Resident Evil", "Лиходії Resident Evil", "Мегамен" і "Бійці Capcom".

Dead Rising Deluxe Remaster вийде 19 вересня в цифровому вигляді на ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series. Базове видання обійдеться в $49,99, а покращене - $59,99.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.