Перейти к содержанию

Новости Capcom готує нову Resident Evil і випускає Biohazard на iOS


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У рамках презентації Capcom Next компанія офіційно підтвердила, що наступна номерна частина серії Resident Evil уже в розробці. Також на iPhone 15 Pro і порівнянних пристроях вийшла Resident Evil 7 Biohazard.

00562.MP3IMbm.thumb.png.378cc6c6b4f80f0149794e8c3a22cf3a.png

Про новий "резидент" жодних подробиць не сказали. Геймдиректор сьомої частини Косі Наканісі (Koshi Nakanishi) лише підтвердив, що проєкт уже в роботі.

Ми створюємо нову Resident Evil, було справді важко придумати, в якому напрямку нам рухатися після RE7. Але я знайшов дещо, і, чесно кажучи, мені здається це дуже значним. Поки що я не можу поділитися будь-якими деталями, але я сподіваюся, що всі будуть раді, коли ми представимо гру.

Косі Наканісі

Геймдиректор невипадково говорить саме про сьому частину, незважаючи на те, що вже після вийшла Resident Evil: Village. В інтерв'ю для Capcom Next Наканісі розповів, що після  RE6 бренд потрібно було перепридумати, тому перед його командою постало непросте завдання.

"Resident Evil збилася зі шляху як бренд. Занадто великий акцент на екшен став дратувати фанатів. Тому ми переглянули концепцію і дійшли висновку, що RE має лякати гравця до смерті, як перші ігри серії, в які я грав. Тому нам довелося перезібрати багато елементів гри з нуля, зокрема змінити перспективу камери, щоб гравці бачили загрози і небезпеки від першої особи для кращого занурення"

Косі Наканісі

Можливо, наступна Resident Evil здійснить такий же значний переворот у серії, як зміна камери. На це натякають інсайдери, які стверджують, що в RE9 буде відкритий світ.

Поки ж фанати серії можуть запустити Resident Evil 7 Biohazard на iPhone 15 Pro, а також на всіх iPad і Mac з чіпом M1 або краще. Між пристроями є крос-прогрес, гра підтримує безліч контролерів, а пролог кампанії доступний безкоштовно.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.