Перейти к содержанию

Новости The First Descendant - ще один гучний реліз зі змішаними відгуками


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У топах Steam намалювався новий гучний реліз - The First Descendant, умовно-безкоштовний лутер-шутер із кооперативом. За класикою подібних історій успіху, величезні числа онлайну сусідять зі змішаними відгуками користувачів.

02310.__0XP_B.thumb.png.33e424958bc03f7a7c946ae089dd603d.png

В описі The First Descendant напирають на стратегічні бої проти величезних босів, унікальних персонажів із різними вміннями, захоплюючу стрілянину, лут, кооператив на чотирьох і високоякісну графіку на Unreal Engine 5. Видавцем і розробником виступає південнокорейська корпорація Nexon.

Сьогодні The First Descendant стартувала на ПК, PlayStation і Xbox. У Steam гра вже б'є рекорди: на момент написання новини одночасний онлайн перевищив 229 000 осіб і виніс The First Descendant на шосте місце за цим показником серед усіх ігор сервісу. Крім того, зараз The First Descendant посідає перше місце за виручкою в Steam (а зараз там, між іншим, великий літній розпродаж!).

Незважаючи на явний комерційний успіх, відгуки користувачів змішані - 42 % на момент написання новини. Претензії найрізноманітніші: у когось не з'являються покупки, у когось не запускається гра, хтось скаржиться на велику кількість донату або оптимізацію, когось не влаштовує, що The First Descendant вимагає згоди на передачу особистої інформації незнамо куди, а хтось просто називає гру "копією Warframe і Destiny з AliExpress".

Утім, у позитивних відгуках теж згадують схожість із Warframe, але в позитивному ключі. А ще, мовляв, вайфу тут вайфустіший. Особливо часто пригадують персонажа на прізвисько Кролик - у дівчини є обтислий одяг і фізика у всіх потрібних місцях.

Зараз у The First Descendant проходить попередній сезон. У грі вже доступний бойовий пропуск, а першу порцію нових персонажів додадуть у серпні.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.