Перейти к содержанию

Новости Інсайдер: терміни виходу ігор в Game Pass Standard визначатимуть за ситуацією

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Напередодні Microsoft представила оновлені цінники на Game Pass і анонсувала рівень підписки Game Pass Standard, який прийде на заміну Game Pass for Console. Його "особливістю" стане відсутність нових ігор у день їхнього релізу.

Інтерактивні розваги все ж з'являтимуться у абонентів "стандартного" рівня, але колись пізніше. У користувачів тут же виникли питання до такого розмитого формулювання.

Microsoft офіційну відповідь поки не дала, але дещицю інформації надав репортер Windows Central Джез Корден (Jez Corden): "Мені сказали, що рішення щодо кожної гри ухвалюватимуться окремо". Проєкти можуть затриматися на проміжок від 6 до 12 місяців (іноді навіть більше!). Чи буде компанія якось інформувати клієнтів про ці терміни - невідомо.

Подібна непрозорість розчарувала і спантеличила користувачів. "Мені це зовсім не подобається. Це ж неправильно, що я не розумію, за яку послугу плачу", - написав один із обурених.

На що в Microsoft уточнили, то це статус PC Game Pass і Game Pass for Console - дані рівні продовжать отримувати ігри в день їхнього релізу. Нагадаємо, нові клієнти вже оформляють підписку за підвищеною вартістю. Для поточних абонентів цінник підніметься після 12 вересня.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.