Перейти к содержанию

Новости "Саме про таку шкоду ми попереджали" - FTC про підвищення цін на Game Pass


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник
Федеральна торгова комісія США (FTC) розкритикувала рішення Microsoft підвищити вартість Game Pass - корпорація анонсувала зміни минулого тижня. Агентство надіслало відповідний лист до Апеляційного суду дев'ятого округу США.
01553.LAkJwCb.thumb.jpg.a09a5ca7ef7237975b2c24f471b9ea92.jpg

Нагадаємо, "майки" збільшили вартість наявних рівнів підписки і замінили консольний тариф новим, у якому ігри не виходитимуть у день релізу. Правки вже поширюються на нових передплатників, а для поточних набудуть чинності після 12 вересня.

Як свідчить скарга від FTC, дії Microsoft не відповідають заявам, озвученим у рамках судового розгляду. Його, до речі, регулятор програв, тому в поті чола збирає аргументи для апеляції. "Це саме та шкода споживачам після злиття, про яку попереджала FTC", - зазначено в листі.
"Клієнти, які використовували [Game Pass for Console], повинні платити на 81 % більше, щоб перейти на Game Pass Ultimate. Тим, хто не бажає цього робити, Microsoft пропонує більш бляклий варіант в особі Game Pass Standard за $14,99 на місяць. У цьому продукті немає ігор у день релізу, а коштує він на 36 % більше, ніж Game Pass для консолей. <...> Підвищення цін і погіршення якості продукції, що випускається Microsoft, укупі зі скороченнями співробітників - усе це відмітні риси фірми, що зміцнює свій вплив на ринку після злиття."
Також у FTC зазначили, що всі ці зміни відбуваються незадовго до виходу нової Call of Duty. Black Ops 6, як раніше повідомили в Xbox, відправиться майже в усі тарифи Game Pass. До нововведень від Microsoft шутер не відвідав би тільки базовий рівень Game Pass Core, а тепер до нього частково приєднається і Game Pass Standard - його передплатники не зможуть зануритися в Black Ops 6 на релізі.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

В 19.07.2024 в 15:42, Новостник сказав:

Game Pass Standard за $14,99 на місяць

Більш ніж 600 грн/міс - це в три рази більше ніж PS Plus !!!!!!!

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.