Перейти к содержанию

Новости Виробництво серіалу за Tomb Raider має розпочатися у 2025 році


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Видання TheWrap поспілкувалося з босом телевізійного напрямку Amazon MGM Studios Верноном Сандерсом (Vernon Sanders). В інтерв'ю той розповів про прийдешні прем'єри на кшталт шоу за Tomb Raider від Фібі Уоллер-Брідж (Phoebe Waller-Bridge) (Phoebe Waller-Bridge) - сценаристка "Погань" займається сюжетом екранізації.

За словами Сандерса, усі причетні в поті чола працюють над серіалом: "У нас чудове першоджерело, а Фібі прекрасно себе показує". Точних термінів у боса немає, але він припускає, що виробництво шоу має розпочатися наступного року - решту 2024-го витратять на підготовку всього необхідного. Наприклад, на пошук актриси, яка зіграє Лару Крофт.

Нагадаємо, Amazon анонсувала серіал із живими акторами у травні. Разом із Amazon MGM Studios телеадаптацією займаються Crystal Dynamics, а також кінокомпанії dj2 Entertainment і Legendary Television.

Крім того, Сандерс зізнався, що всі в компанії вражені кількістю номінацій для шоу від Amazon на премію "Еммі". До прикладу, критики відзначили серіали "Містер і місіс Сміт" (представлений у 13 категоріях) і "Фоллаут" (16 потенційних статуеток). "Масштаб номінацій для обох проєктів нас просто вразив. Ми неймовірно пишаємося ними обома", - поділився Вернон Сандерс. Результати премії оголосять 16 вересня о 03:00.

До речі, Сандерс заявив, що сценарій для другого сезону "Фоллаута" уже готовий. "Гадаю, люди будуть приємно здивовані, як швидко ми зможемо повернути шоу на екрани", - похвалився керівник.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.