Перейти к содержанию

Новости Критики тепло зустріли сурвайвал-хоррор Conscript від автора-одинака


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Натхненний іграми 90-х сурвайвл-хоррор Conscript дістався до релізу. Проєкт від Catchweight Studio і Team17 називають відмінною даниною поваги до історії Першої світової війни та класичної Resident Evil

00607.Pek1Q34.thumb.jpg.ec3cb00acbaaa4fc646c8ede732f5b71.jpg

Сюжет переносить геймерів у битву при Вердені. У ролі французького солдата потрібно протистояти переважаючим силам ворога, шукати шляхи в незліченних траншеях, розв'язувати головоломки та відстрілюватися. За задумом, головний герой шукає свого зниклого брата, який таємниче зник після поранення.

За вивіскою Catchweight Studio сидить лише одна людина - Джордан Мочі (Jordan Mochi), який збирав Conscript протягом семи років. Демоверсія проєкту привернула до себе багато уваги під час останнього фестивалю "Іграм бути" в крамниці Valve, а тепер хоррор із видом зверху вийшов на всіх актуальних платформах.

На OpenCritic гра набрала вже 78 балів зі 100 (гру рекомендують 80% критиків). Результати Conscript на Metacritic також поки тримаються на рівні 78 балів. Рецензенти хвалять густу атмосферу, вправно представлений сетинг і художній стиль. У автора є кілька рішень, які допомагають освіжити досвід класичних сурвайвл-хоррорів, але не ламати жанр.

Лають гру тільки за те, що Conscript не здатна налякати. Геймери, які звикли шарахатися від привидів і зомбі, не жахаються від збожеволілого солдата з саперною лопатою, який біжить на них.

Conscript доступна на ПК (SteamGOG, EGS), PlayStation, Xbox і Nintendo Switch

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.