Перейти к содержанию

Новости Exodus: історія про Мандрівників і концепт-арти рольового екшену


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник
Студія Archetype Entertainment, до складу якої входять екс-розробники з BioWare, EA, Naughty Dog та інших відомих команд, опублікувала коротку історію щодо Exodus, а також поділилася концепт-артами свого творіння.
01609.Ekq5ay8.thumb.png.3a8e3337997cad2ac8aa27dbe9dc9fd7.png

Свіже оповідання під назвою "Вічні воїни людства" висвітлило непросту долю Мандрівників - людей, які заради захисту всього виду мусять красти технології у більш розвинених інопланетян, яких кличуть Небожителями. Завжди є шанс, що, вирушаючи на місію, Мандрівник уже не зустріне ні рідних, ні товаришів по службі через ефект розтягування часу під час проходження через браму. Для Мандрівника може минути всього кілька годин, але в рідному світі вже минуть десятиліття.

Кожен, хто наважиться стати на цей шлях, має готувати себе до самотності. "Найбільш несамовите - це коли ми повертаємося і виявляємо, що наш рідний світ пограбований або зруйнований. Жахи, які відбуваються за нашої відсутності, притупляють будь-які успіхи, яких ми досягаємо", - йдеться в оповіданні. Однак люди змогли уникнути вимирання на Землі, тому не мають наміру опускати руки, "щоб зрештою піти тихо".

01605.Q38iFjx.thumb.jpg.ea9a9f958654cd9054424291c9d91ee4.jpg

01607.VDPifzZ.thumb.png.4f2533133726435627dcdade066d7285.png

01604.WPCeAes.thumb.jpg.b8d88a94bb54f979dc745fd1e7cb0f71.jpg

Прибульці сприймають людство як релікт минулого, якого потрібно позбутися. Тому головна зброя Homo sapiens у боротьбі за своє виживання - це цілеспрямованість, віра в перемогу, мужність і відданість. Мандрівники спрямовують свої серця проти інтелекту інопланетян, щоб перехитрити їхні інновації.

Це вже шоста за рахунком розповідь у пролозі, що оповідає про всесвіт Exodus. Головне завдання цих уривків - змалювати геймерам передісторію гри і пояснити, як людство дійшло до ситуації, в якій опинилося.

Щодо концептів, на них зображені напівзруйновані споруди, в яких Мандрівники сподіваються відшукати технології Небожителів. Також на шляху авантюристів можуть стати озброєні людиноподібні роботи.

Дати виходу у Exodus все ще немає, зате відомі платформи - ПК, PlayStation 5 і Xbox Series. Гра робиться на основі Unreal Engine 5, а роль одного з персонажів у ній дісталася Меттью Макконахі (Matthew McConaughey; "Інтерстеллар").

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.