Перейти к содержанию

Новости Звички єнота, вуха аксолотля - про створення Нікса зі Star Wars Outlaws


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У Star Wars Outlaws Кей Весс у всіх її вилазках супроводжує улюбленець-меркаал на прізвисько Нікс. У цілій галактиці не знайшлося іншої істоти, якій героїня так сильно довіряє. Гейм-директор Матіас Карлсон (Mathias Karlson) разом із колегами докладніше розповів про процес створення милого звірятка.

01613.OWX9HR0.thumb.jpg.f5e9a48b51dfbe3d2a538a4fdd45d1bb.jpg

  • Меркаал - вид тварин, придуманий спеціально для Outlaws. У звіра було безліч дизайнів. У свій час він був схожий на примата, а пізніше зовнішній вигляд став нагадувати ящірку. Команді довелося потрудитися, щоб знайти баланс між істотою, яка володіла б достатньою силою, але водночас могла б зійти і за доброзичливого компаньйона. У створенні Нікса колективу Ubisoft Massive допомагали фахівці з Lucasfilm.
"[Нікс] мав володіти м'якістю, щоб гравець відразу розпізнавав у ньому приятеля Кей. Щоб цього домогтися, ми дивилися в бік більш ніжних створінь і своїх улюбленців, звісно ж. Однак з іншого боку, він родом з планети, вкритої джунглями. Йому необхідно там виживати, адже в якомусь сенсі він все ще дика тварина. Тому, наприклад, у нього дуже гострі зуби і луска, яку ми підгледіли у панголінів."

Марта Йонкерс (Marthe Jonkers), помічниця арт-директора

  • Нікс подібно до Франкенштейна зібраний з частин різних тварин: форма тіла і нахабна поведінка дісталася від єнотів, а відростки вух перекочували від аксолотлів. Зовнішній вигляд його морди спроектований так, щоб було простіше зчитувати емоції та його дії. Наприклад, коли він наляканий, його відростки опущені донизу, а коли меркаал сканує область вони, навпаки, високо підняті.
  • Для передачі звичок і рухів Нікса використовувалася суміш "мокапа" і новітньої технології анімації. Звуками меркаала обдарував талановитий актор Ді Бредлі Бейкер (Dee Bradley Baker), якому не вперше озвучувати істот, обділених мовою. Наприклад, у його послужному списку Аппа і Момо з мультсеріалу "Аватар: Легенда про Аанга", Таз із команди Looney Tunes, а також тварюки з ремейка Dead Space і Diablo IV.
  • Ідея створити супутника для злодійки здалася розробникам вдалою як з точки зору сюжету, так і ігрового процесу. "Ми ніколи не обговорювали Кей, не кажучи про Ніксу. Вони свого роду єдине ціле, а "Нікс" в плані геймплею є чимось на зразок продовження Кей", - поділився наративний директор Навід Кхаварі (Navid Khavari). Карлсон додав, що якщо продовженням правої руки дівчини є бластер, то Нікс - така собі еластична ліва рука, що може відволікти ворогів, схопити щось, відключити сигналізацію тощо.

01612.wjxHnZI.thumb.jpg.27d7ab8b3916c75821cbcd4e46dbde2f.jpg

  • Нікс для Кей не просто звірятко, а член сім'ї. Він виріс разом із нею на вулицях Канто-Бай, що на пустельній планеті Кантоніка.
  • У парочки багаторічний досвід у різного роду кримінальних і не дуже справах, тому Нікс майстерно опанував мистецтво скритності та знає, як варто діяти. Безпосередньо гравець меркаалом не керує - одним натисканням клавіші геймер може попросити улюбленця активувати гранату ворога або натиснути на кнопку вдалині. Список умінь Нікса буде розширюватися в міру проходження.
  • За словами Марти Йонкерс, команда вже бачить безліч фанатів Нікса. "У цього персонажа вкладено багато любові, і люди це відчувають", - заявила помічниця арт-директора.

Star Wars Outlaws вийде 30 серпня на ПК, PlayStation 5 і Xbox Series, включно з підпискою Ubisoft+. Володарям золотого та ультимативного видання видадуть ранній доступ до гри - з 27 серпня. Незважаючи на негативну реакцію на геймплей, Ubisoft не має наміру відкладати запуск Outlaws.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.