Перейти к содержанию

Новости EA здала назад - в Apex Legends залишать купівлю "батлпасів" за внутрішньоігрові монети


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник
На початку липня Electronic Arts і Respawn представили оновлені сезони та змінену бойову перепустку для Apex Legends, яку з настанням 22-ї глави вдасться придбати тільки за реальні гроші. Гравці сприйняли нововведення в багнети - реакція спільноти виявилася настільки бурхливою, що видавець вирішив переглянути свій план.
01616.I0xHnZk.thumb.png.2ccae8cbfcac271dee965fde7ffa1d8a.png

EA в тому числі збирається розщепити один сезонний БП на два, змушуючи геймерів платити повну ціну за кожен. За словами компанії, зміни до наявної системи "батлпассів" вигідніші для користувачів з точки зору вкладених фінансів і часу.

Однак куди більший резонанс викликало зникнення можливості купувати пропуск за внутрішньоігрові монети. Роздратовані шанувальники виплеснули свій негатив на оцінці фрітуплейного шутера. Наприклад, у Steam рейтинг Apex Legends за останній час опустився до катастрофічних 7 % (у той же час, коли зріз з усіх оглядів усе ще тримається в районі 70 %).

Нещодавно Take-Two озвучила інвесторам просту істину - рев'ю-бомбінг призводить до зниження виручки та репутаційних втрат. Схоже, для EA ці слова теж не порожній звук. "Ви висловилися, і ми дослухалися,", - з такої фрази видавець розпочав своє покаянне повідомлення. З виходом 22-го сезону ми повернемо можливість купувати преміальний БП за 950 монет. Ми визнаємо, що могли б краще впоратися зі змінами в системі "батлпасів" - це наш промах".

Як вибачення EA пропонує геймерам забрати преміум-БП безкоштовно з настанням 22-ї глави 6 серпня. Потрібно лише виконати "ланцюжок простих внутрішньоігрових випробувань". У другій половині оновлення, яка припаде на 17 вересня, заробити преміальний пропуск вийде вже звичним способом - за 950 монет. Їх у БП поклали вдосталь, тож у гравців залишиться можливість накопичити валюти і не платити свої кревні за бойову перепустку.

Надалі колектив пообіцяв вибудовувати більш прозорий діалог зі спільнотою. Respawn спрямує сили на боротьбу з чітерами, поліпшення стабільності та оновлення з розряду "якість життя". Уже 5 серпня з'явиться детальний патчноут з описом купи виправлень для Apex Legends у 22-му сезоні.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.