Перейти к содержанию

Новости Перший візит на Тошару - у Мережу просочилися 13 хвилин геймплея Star Wars Outlaws


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Керівництво Ubisoft ообіцяло більше матеріалів щодо Star Wars Outlaws - ось вони і вийшли. Щоправда, не з подачі самої студії, тому її фахівці намагаються видалити ролик звідусіль. У Мережу потрапив "чистий" геймплей із демонстрацією перестрілок, покатушок на спідері та гри в Сабакк.

Корабель Кей Весс зазнає аварії на "Тошарі" - місяці, який створили в "співпраці" з "Lucasfilm Games спеціально для "Outlaws" (Outlaws). Схоже, транспортувальник був вкрадений, оскільки героїня нічого про нього не знає. Дослідження оточення перериває поява наляканого механіка, а потім і бандитів. В особливо небезпечних ситуаціях Кей накопичує шкалу адреналіну, яка витрачається на вбивства одним пострілом - система нагадує таку з серії Red Dead. Час сповільнюється, а гравцеві необхідно позначити цілі для ліквідації.

Коли з ворогами було покінчено, Кей і її вірний улюбленець Нікс сідлають спідер і мчать у бік Мирогани - столиці Тошари. Там авантюристка сподівається знайти замовлення, щоб заробити грошей на лагодження космольота. Проникнувши в місто за підробленими документами, Кей прямує в кантину. Є два шляхи, щоб потрапити до потенційного замовника: купити перепустку в сумнівного пройдисвіта або ж знайти таємний шлях. В останньому випадку дівчині довелося повзти по вентиляційній шахті. З лідером фракції домовитися не вдалося, проте Кей зустріла місцеву "рішалу", яка ввела новоприбулу героїню в курс місцевих справ.

У вільний від місій час Кей може зіграти партійку в "Сабакк" - карткову розвагу, місцями схожу на "покер" і "блекджек". Можна слідувати правилам, проте мухлювати теж ніхто не заборонить. Наприклад, можна використовувати допомогу Нікса, щоб отримати перевагу.

Star Wars Outlaws вийде 30 серпня на ПК, PlayStation 5 і Xbox Series, включно з підпискою Ubisoft+. Покупцям золотого або ультимативного видання видадуть ранній доступ до гри - з 27 серпня.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.