Перейти к содержанию

Новости Схоже, Legacy of Kain: Soul Reaver готується до перевидання

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Серія Legacy of Kain - народна улюблениця від Crystal Dynamics, якій дуже не пощастило з останніми релізами. Здається, з серії щонайменше струсять пил, випустивши збірку-перевидання.

02556.duOiJRu.thumb.png.8d3508f2f496ab26bc15a81eae147473.png

Натяк на це виявили на виставці Comic-Con San Diego. Там на стенді комікс-видавництва Dark Horse виставлено статуетку з логотипом Legacy of Kain: Soul Reaver I & II Remastered. На цьому подробиці закінчуються.

На те, що Legacy of Kain воскрешають, вказує і нещодавно анонсований комікс The Dead Shall Rise. Серією продовжує завідувати Crystal Dynamics, яка входила до складу Embracer Group, а незабаром перейде в групу до Middle-earth Enterprises.

Soul Reaver I & II Remastered виявиться першим офіційним ігровим релізом у франшизі з 2003 року. Крім неї також була скасована на початку нульових Dead Sun і мультиплеєрний спін-офф Nosgoth, який так і не вийшов зі стадії бета-тестування.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Я першу частину на

This is the hidden content, please
так і не подужав - дуже заплутаний дизайн рівнів. Пробував разів 5. Маю в колекції ліцензію. Для багатьох - це гра дитинства, але для мене - це синонім гри, яку не можу пройти 🥲. Хоча мушу відмітити, що вона дуже атмосферна та має власний незабутній стиль.

Автор YouTube-каналу та блогу "Таємна кімната"

Blood omen 2 ? Defiance ? Ремастери так прикольно проходити... прямо відчувєш як в мізках в голові ворушаться самі дальні кластери пам'яті biggrin

В 30.07.2024 в 19:17, NichUa сказал:

Я першу частину на

This is the hidden content, please
так і не подужав

100%, мало того что уровни запутанные,так еще и карты не было, плюс она была в детстве страшнее резика 1го  

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.