Перейти к содержанию

Новости Гоїті Суда не проти зробити нову Shadows of the Damned

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Наприкінці жовтня до прилавків добереться перевидання екшену Shadows of the Damned, що отримало підзаголовок Hella Remastered. Сайт Gematsu поговорив із Гоїті Судою (Goichi Suda) - босом студії Grasshopper Manufacture, відповідальної і за першоджерело, і за ремастер. Нижче - головне з інтерв'ю.
  • Оригінальну Shadows of the Damned у 2011 році видала Electronic Arts. Приблизно в 2017-му Grasshopper уже збиралася взятися за ремастер, але EA сказала, що на ПК перевидання повинно буде вийти тільки в сервісі Origin. Пізніше, коли Grasshopper стала частиною корпорації NetEase, студія ще раз зв'язалася з "електроніками" та отримала добро на випуск гри будь-де.
  • У вересні світ побачить ремастер  Lollipop Chainsaw - ще одного бойовика від Grasshopper. Оновленою версією займається інша команда - Dragami Games. Суда стверджує, що реліз двох перевидань із різницею в місяць - збіг: Grasshopper жодним чином не пов'язана з проєктом Dragami.
  • При створенні антуражу Shadows of the Damned розробники надихалися пейзажами Чехії. Особливо їм сподобалося місто Ческі-Крумлов - художники гри навіть їздили туди і робили фотографії.
  • Крім Суди до Shadows of the Damned доклав руку ще один знаменитий японець - гейм-директор Resident Evil 4 Сінджі Мікамі (Shinji Mikami). Суда відповідав за сюжет, атмосферу та інші ключові елементи Shadows of the Damned, а Мікамі охоче давав поради та допоміг визначитися з безліччю дрібніших деталей.
  • Hella Remastered зберігає весь оригінальний контент у первозданному вигляді - нічого не вирізано і не змінено.
  • Саундтрек залишився колишнім - свіжі композиції від Акіри Ямаоки (Akira Yamaoka) не заявлені.
  • Якщо перевидання добре продасться, Grasshopper розгляне можливість у тому чи іншому вигляді продовжити франшизу. Одна з ідей, висловлених Судом, - приквел про те, як Гарсія став мисливцем на демонів.
  • Grasshopper поки не співпрацювала з іншими підрозділами NetEase Games. Якщо вірити Суду, кожна студія NetEase розробляє власний проєкт - зокрема, його колектив готує гру за новою інтелектуальною власністю.
  • Після облагородженої Shadows of the Damned керівник Grasshopper хотів би створити ремастер своєї адвенчури Flower, Sun, and Rain (2001). Щодо чужих серій, то Суда був би радий, якби хто-небудь відродив перегони Road Rash і Burnout.
  • Наостанок журналіст Gematsu запропонував Гоїті Суді поділитися будь-якими думками. Лідер Grasshopper відповів так:
"Нещодавно я подивився "Дедпула і Росомаху" у день прем'єри, і, схоже, цей фільм скрізь став великим хітом, тому мені цікаво, що про нього думають інші. Ще я обожнюю Людей Ікс, тож мені не терпиться дізнатися, що буде далі. Мене дуже здивувала новина, що Роберт Дауні-молодший грає Доктора Дума, і я вже в передчутті. Мені не терпиться дізнатися, як складуться всі шматочки пазла.
Протягом останнього часу я багато слухаю [японський рок-гурт] Zazen Boys, тож, будь ласка, зацініть його, якщо вдасться. Вони пишуть дуже круті тексти - раджу послухати їх тим, хто вивчає японську мову."

Shadows of the Damned: Hella Remastered прибуде 31 жовтня на ПК (Steam), PlayStation, Xbox і Nintendo Switch. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.