Перейти к содержанию

Новости Геральт повернеться в новому "Відьмаку", але не в головній ролі, підтверджує актор озвучки

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Ми вже знаємо, що CD Projekt RED займається четвертим "Відьмаком", і знаємо, що Геральт не стане головним героєм. Але тепер цю інформацію підтвердив ще й Даг Кокл (Doug Cockle) - англомовний голос Білого Вовка.

Актор розповів про це в ролику для каналу Fall Damage:

"Відьмак 4" уже анонсований, але я не можу про нього чогось сказати. Ми знаємо, що Геральт буде в грі, але ми не знаємо, наскільки багато його буде. І гра не стане фокусуватися на Геральті, цього разу історія не про нього. Ми не знаємо, про кого історія, і мені не терпиться дізнатися!"
Я поки що не бачив сценарію. Та й і якби б бачив, то не міг б вам про це сказати. У цьому вся сіль: я можу зараз брехати і не червоніти. Але не брешу! Або все ж таки брешу?..

Даг Кокл

Нагадаємо, новий "Відьмак" носить кодову назву Polaris і на цей момент є пріоритетним проектом для CD Projekt RED - над ним вже працює понад 400 осіб, набагато більше, ніж над іншими іграми. Крім того, партнери студії працюють над спін-оффом The Witcher і ремейком першої частини.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.