Перейти к содержанию

Новости Alien: Isolation стала одним із джерел натхнення для фільму "Чужий: Ромул"

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Цього місяця в прокат виходить "Чужий: Ромул" - новий хоррор про ксеноморфів, який знімав режисер Федеріко Альварес (Federico Álvarez). Як з'ясувалося, Альварес надихався не тільки попередніми стрічками, а й і грою Alien: Isolation

02646.UGCr6wY.thumb.png.93b94fe992d95bebe94f3bfef6e7c3a5.png

"Чужий" 1979-го та "Чужі" 1986-го залишаються найвпливовішими джерелами для "Ромула", але Альвареса переморгується і з іншими творами з Альвареса, і з іншими творами з Альвареса;фільм Альвареса переморгується і з іншими творами з франшизи. Про внесок Alien: Isolation режисер розповідає так:

"Alien: Isolation, можна сказати, показала мені, що "Чужий" може бути страшний і добре зроблений у наші дні. Я грав [у Isolation] через кілька років після релізу. Поки виходив [один із моїх попередніх фільмів] "Не дихай", я вирішив пограти в гру і подумав: "Блін, якби я міг, я б із задоволенням взявся за "Чужого" та налякав аудиторію знову цією істотою і цими оточеннями". Я грав [у Isolation] і розумів, наскільки страшним може виявитися Чужий, якщо повернути йому цю інтонацію."

Федеріко Альварес

У "Ромулі" є пряме відсилання до Alien: Isolation - телефони екстреного зв'язку, які в грі використовувалися як точки для збереження. Тільки з ними пов'язаний нюанс: вони не переходять у меню збереження моментально, а спочатку "думають" кілька секунд, створюючи момент, коли гравець залишається вразливим для небезпек. Крім того, телефони виступали ознакою неприємностей - не "просто" ж так вам зараз зберегтися пропонують!

Щось подібне відтворили і в "Ромулі":

"Фільм зібраний таким чином, що щоразу, коли має статися щось погане, ви побачите телефон. У грі, коли вам зустрічався телефон, ви думали: "Блін, зараз почнеться якийсь стрьомний епізод". Тут те саме. Ви побачите, як телефони стратегічно розкидані по фільму. Коли ви бачите телефон, це сигнал: "Тримайтеся міцніше"."

Федеріко Альварес

Нагадаємо, сюжет "Ромула" розташований між першим і другим фільмом, але (принаймні, за попередньою інформацією) не пропонує прямого зв'язку з рештою частин і виступає як більш-менш самостійна історія у всесвіті.

Світова прем'єра "Чужий: Ромул" відбудеться 16 серпня.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.