Перейти к содержанию

Новости Розробник Rollerdrome закликав піратити гру: "Все одно всіх звільнено

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Rollerdrome - акробатичний екшен на роликових ковзанах від студії Roll7, який вийшов у 2022 році під крилом видавництва Private Division. Доля у гри склалася сумна: усі автори позбулися роботи, тому один із них навіть закликав піратити Rollerdrome.

У такому ключі висловлювалася дизайнерка інтерфейсу Аніса Санусі (Anisa Sanusi):

"Щасливого другого дня народження моїй найулюбленішій грі, над якою я коли-небудь працювала!
Будь ласка, піратьте її, тому що ніхто з нас більше не працює в компанії, яка володіє цією грою."

Через якийсь час Санусі розгорнула думку:

"Деякі моменти, які мені хочеться уточнити!
Я залишила Roll7 незабаром після завершення Rollerdrome, бо мені треба було потурбуватися про члена сім'ї, який помирає, - тож ні, мене не звільнили і не не скоротили.
Я завжди закликала людей купувати нашу гру і підтримати студію, щоб вона могла продовжувати робити ігри. Але через два роки після мого відходу студія, де я так любила працювати, більше не існує, а моїх друзів і колишніх колег скоротили.
Так навіщо мені бажати, щоб корпоративи, які ухвалили таке рішення, продовжували отримувати дохід від нашої гри? Коли нікого з команди там більше немає? Мене не хвилюють гроші, мене хвилюють люди, які створюють ігри. Без них у нас не було б цього мистецтва.
І Rollerdrome була взірцем мистецтва, яким ми завжди пишатимемося. І ми точно хотіли б, щоб люди продовжували насолоджуватися нашою грою - будь-яким способом, який вони виберуть."
Rollerdrome отримала доволі високі оцінки і в пресі (80 зі 100), і серед гравців (93 % у Steam). Студія Roll7 існувала з 2008 року і до Rollerdrome відзначилася серією скейт-аркад OlliOlli, а також екшеном Not a Hero - усі вони отримали позитивні відгуки. 2021 року Roll7 стала частиною Private Division.

Видавництво Private Division - підрозділ Take-Two Interactive, що займається трохи більш експериментальними іграми на кшталт Ancestors, Kerbal Space Program або Penny's Big Breakaway. Нещодавно компанія успішно запустила No Rest for the Wicked від авторів Ori, але кажуть, що Take-Two все одно збирається закрити або продати Private Division.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.