Перейти к содержанию

Новости "Чим більше людей зіграють, тим краще" - автори Indiana Jones про PS5-порт


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Спочатку Microsoft анонсувала  Indiana Jones and the Great Circle тільки на ПК і Xbox Series, але на gamescom 2024 був представлений порт і для PlayStation 5. У розмові з 

This is the hidden content, please
 фахівці MachineGames зізналися, що раді розмістити своє творіння на більшій кількості платформ.

02031.95drVcZ.thumb.jpg.371b370496cf0633030a542f68245803.jpg

Нижче зібрали головне з інтерв'ю:

  • Колектив не бачить жодних мінусів у тому, що Indiana Jones and the Great Circle відвідає PS5. "З точки зору MachineGames, ми дуже схвильовані тим фактом, що потрапимо на PlayStation наступного року. Що більше людей зможуть зіграти в гру, побачити всю ту пристрасть і любов, що ми вклали в цей проєкт, а також усі докладені зусилля, то краще", - сказав креативний директор Аксель Торвеніус (Axel Torvenius). Його колега Єнс Андерссон (Jens Andersson), який виступає в якості дизайн-директора, підкреслив, мовляв, студія завжди хотіла відправити "Індіану Джонса" і на консоль Sony.
  • Оскільки версія для PS5 запуститься пізніше, у MachineGames залишиться час на полірування тайтла. "Також це чудовий момент, щоб нагадати, що ми використовуємо власну, модифіковану версію id Tech. Але від самого початку це мультиплатформний рушій. Тож у цьому плані у нас уже хороший старт", - повідомив Андерссон.
  • Щоб "Інді" виділявся на тлі інших пригодницьких екшенів, MachineGames провела ретельний аналіз франшизи та ухвалила кілька важливих рішень. Команда переглянула ранні частини кіносерії, що дало змогу доволі швидко визначити рамки, щоб витримати настрій і тон "Індіани Джонса", а також зрозуміти, що в гру додавати не варто. Ідея вигляду від першої особи з'явилася досить рано.
"Ми робимо гру, яку називаємо "пригодницькою грою MachineGames". У перші дні ми говорили, що у нас екшен-пригода, але потім зрозуміли, що це скоріше пригодницький екшен. Пригоду ми ставимо на перше місце разом із наративною складовою. Це означає, що часом тайтл злегка уповільнює свій темп, щоб дати геймерам місце для дослідження, дозволити розібратися в усьому та зібрати воєдино. Це американські гірки, прямо як у фільмах."

Аксель Торвеніус

02032.9xRBhN1.thumb.jpg.56cbfd32d7c47c4c5d200fe7078db274.jpg

  • Розробники нагадали, що Indiana Jones and the Great Circle не завжди в режимі з видом від першої особи. У кат-сценах камера відлипає від обличчя протагоніста і показує дію збоку.
"Трой Бейкер (Troy Baker) у ролі Індіани Джонса просто неймовірний. Здорово, що ми зможемо побачити характер героя через акторську гру. Ми хапаємося за кожну можливість, щоб вставити вид від третьої особи і показати персонажа. Але, якщо чесно, навіть якби ми зробили ще більше таких моментів, ви все одно все одно бачили б лише спину героя більшу частину часу."

ЙєнсАндерссон

На PS5 Indiana Jones and the Great Circle стартує навесні 2025-го. На ПК (Steam) і Xbox Series, включно з Game Pass, гра прибуде раніше - 9 грудня.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Одним Стімом та гей-пасом ситий не будеш, звісно всі хочуть урвати шматок і від Соні. 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.