Перейти к содержанию

Новости Автори GreedFall II оголосили страйк проти своїх керівників


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Лише через місяць має стартувати ранній доступ GreedFall II, але з'ясувалося, що всередині студії Spiders зараз великі неприємності: співробітники оголосили страйк, бо керівництво вже дуже давно ігнорує їхні різні вимоги.

02792.uuzITDQ.thumb.png.4752509d082879166c99c5ddd9f9dc94.png

Працівники Spiders опублікували відкритий лист, який на 27 серпня підписали 44 особи (загалом у штаті студії 95 осіб). Основні моменти:

  • Розробники турбуються про цілу низку проблем: зростаючу нестабільність (наприклад, вони незадоволені низькими зарплатами і не впевнені, що вони підвищаться в майбутньому), невміле лідерство за триразового збільшення штату за останні місяці, плинність кадрів, гендерну нерівність, нестачу прозорості в усіх питаннях, складнощі під час виробництва GreedFall II тощо.
  • У листі детально зупиняються на кожному пункті. Наприклад, у розділі, присвяченому GreedFall II, йдеться про вигоряння і психосоціальні чинники - багато хто боїться, що гра вийде не такою гарною, щоб нею можна було пишатися, тому втрачається мотивація.
    • Під час розробки гри багато хто залишив Spiders, а ще певна кількість збирається піти після релізу. Крім того, є відчуття, що періоду раннього доступу не вистачить, щоб підготуватися до запуску повної версії - попереду занадто багато роботи, а ентузіазму не вистачає.
  • У листі вимагають підвищення прозорості в трудових відносинах (зокрема з власниками Spiders з Nacon), чітких відповідей від керівництва, спрощення адміністративних процесів, поліпшення умов роботи з дому (наприклад, дозволити щонайменше три дні роботи з дому на тиждень), усунення гендерної дискримінації та підвищення зарплат щонайменше до рівня інших студій Nacon на кшталт Kylotonn.

Працівники намагалися поговорити з главою студії Енн Девуасу (Anne Devouassoux) до 23 серпня, однак так і не змогли домовитися про умови зустрічі. У підсумку Девуасу призначила обговорення питання на 27 серпня, але просто не прийшла на нього. Проблеми тягнуться давно: 19 січня Spiders вже проводила страйк - тоді він був пов'язаний з умовами роботи з дому.

Тепер співробітники Spiders переходять до більш активних дій: вони закликали всіх працівників студії влаштувати страйк на тижні, який розпочнеться 2 вересня. Крім того, 2-го і 3 вересня пройде пікет перед офісами Spiders і Spiders та Spiders (для тих, хто працює віддалено) на сервері в Minecraft. На пікети (включно з онлайновим) запрошують усіх родичів, друзів, тих, хто співчуває, колег по індустрії, журналістів і політичних діячів.

GreedFall II збираються запустити в ранньому доступі Steam з 24 вересня. Чи встигне гра до цього дня, тепер невідомо - страйк у Spiders намічається масштабний.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.