Перейти к содержанию

Новости З раннього доступу вийшла Core Keeper - популярна шахтарсько-фермерська пісочниця


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Core Keeper - симулятор шахтарського життя, який стартував у ранньому доступі ще два роки тому. Тепер гра дісталася до версії 1.0 - і, схоже, дуже вдало, бо отримує позитивні відгуки користувачів.

02801.tE0lrpr.thumb.jpg.4a275dded87c379353966d35eebf39ea.jpg

Антураж Core Keeper - забуті печери з нерозкритими таємницями. Вам належить збирати реліквії, крафтити інструменти, опановувати рецепти, вирощувати тварин, автоматизувати збір ресурсів і зводити свій власний підземний будинок. Крім того, є бойова система з монстрами, міні-босами та титанами, а також прокачування персонажа.

Core Keeper доброзичлива до спільних посиденьок: тут є кооператив до восьми осіб з вільним входом і виходом, а також можливість запускати власний виділений сервер.

Серед основних особливостей, доданих у версії 1.0, виділяють:
  • Нова система генерації світів (зокрема з параметрами, що налаштовуються, на кшталт числа печер, щільності покладів руди і хаотичності біомів).
  • Нові вороги, лут і екіпірування.
  • Нові бойові стилі та дерева навичок - тепер у грі є система магії.
  • Нова система швидкого переміщення.
  • Новий біом для ендгейма.
  • Нове PvP, три нові боси, нові компаньйони, візуальні поліпшення і не тільки. 

Світи, створені в ранньому доступі, тепер називаються класичними. У них можна заходити, але розробники все-таки рекомендують згенерувати новий - без цього залишиться недоступною значна частина контенту з патча 1.0. Якщо ви грали на безкоштовних вихідних у Steam, то ці світи працюють як світи з 1.0.

Оновлення 1.0 зустріли з ентузіазмом: на момент написання новини нещодавні призначені для користувача відгуки зупинилися на позначці 93 %, а одночасний онлайн перевищував 33 000 осіб.

Підтримка Core Keeper не завершується: автори розраховують додавати новий контент, поліпшення і так далі. Подробиці про пострелізні патчі озвучать пізніше, але поки є два тизери - більше об'єктів, що перефарбовуються, і поліпшення Небесного Титана.

Core Keeper доступна на ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series. На PlayStation 4, Xbox One і Switch гра вийде 17 вересня. 

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.