Перейти к содержанию

Новости Шрайер: директора Marathon звільнили за флірт зі співробітницями Bungie


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У березні преса розповіла, що у прийдешнього шутера Marathon від Bungie змінився керівник - місце Кріса Баррета (Chris Barrett) зайняв Джо Циглер (Joe Ziegler). Як з'ясував репортер Bloomberg Джейсон Шрайер (Jason Schreier), Баррета звільнили після внутрішнього розслідування.

За інформацією Шрайера, щонайменше вісім працівниць Bungie цього року заявили, що Баррет поводився непрофесійно. Фахівець нібито бомбардував жінок текстовими повідомленнями, фліртував, пропонував пограти в "Правда чи дія?" і згадував своє становище в Bungie, натякаючи, що він може допомогти з просуванням по кар'єрних сходах.

Якщо вірити співрозмовницям Шрайера, подібні знаки уваги заподіювали їм дискомфорт - дівчата не хотіли відповідати на загравання і водночас боялися зіпсувати стосунки з начальником.

У коментарі для Bloomberg Кріс Баррет попросив вибачення у тих, кого він міг засмутити:

"Мені здається, я завжди поводився гідно і шанобливо по відношенню до колег, багатьох з яких я вважаю близькими друзями. Я ніколи не сприймав свої слова як недоречні і ніколи не подумав, що вони можуть завдати комусь незручності. Якщо спілкування зі мною викликало у когось негативні емоції, мені щиро шкода."

У команді Marathon не знали про обставини звільнення Баррета - керівництво лише повідомило підлеглих, що директор відправився в безстрокову відпустку. Пізніше співробітники виявили, що робочі акаунти боса відключені.

Кріс Баррет приєднався до Bungie у 1999 році. Почавши з посади художника, він дослужився до арт-директора, а потім - до гейм-директора. Баррет доклав руку до Halo і Destiny.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.