Перейти к содержанию

Новости У CD Projekt видалося чудове півріччя завдяки CP2077 і Phantom Liberty


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

CD Projekt поділилася своїми успіхами за перше півріччя 2024-го, а також розповіла про статус ігор, що готуються. Наприклад, перша частина нової трилогії "Відьмака" вже зовсім скоро перейде на етап повноцінної розробки.

Нижче зібрали головну інформацію зі звіту:

  • Основною силою, що рухала організацію вперед у першому півріччі, стали міцні продажі  Cyberpunk 2077 та доповнення  Phantom Liberty. Завдяки цьому виручка за шість місяців перевалила за 424,8 мільйона злотих (110 мільйонів доларів) - результат на 100 мільйонів злотих (26 мільйонів доларів) вищий, ніж за аналогічний період минулого року.
  • Чистий прибуток CD Projekt за вказаний період підріс на значні 88 %, досягнувши позначки в 170 мільйонів злотих (44 мільйони доларів).
  • Фінансові резерви вдалося збільшити до понад 55 мільйонів злотих (14,2 мільйона баксів). Це вийшло навіть з урахуванням того, що CD Projekt виплатила майже 100 мільйонів злотих (25,9 мільйона доларів) у формі дивідендів, а також спрямувала понад 150 мільйонів злотих (38,8 мільйона доларів) на майбутні проєкти.
  • Станом на 31 липня переважна частина співробітників студії, як і раніше, займається Polaris, новою грою за "Відьмаком". З кінця квітня команда стала більшою на три людини, взявши планку в 410 осіб.
    Також незначно збільшилися групи розробників, які працюють над продовженням "Кіберпанку" під робочою назвою Orion і відьмацьким спін-оффом Sirius. Підріс і колектив, відповідальний за супутні розробці сервіси на кшталт локалізації, тестування і так далі. Загальний розмір штату на кінець червня - 1 134 людини.

02039.C35PCdl.thumb.png.fc85ab589e3e62b28ec8950a349aef71.png

Зверху цифри станом на кінець квітня, а внизу - на кінець липня.
  • Творці Polaris "домоглися значного прогресу" і готуються до швидкого переходу на стадію повноцінного виробництва гри. "Колектив наближається до важливого етапу, який ознаменує закінчення фази підготовки до виробництва", - поділився генеральний директор компанії Михал Новаковський (Michał Nowakowski). У CDP очікують, що повноцінна розробка почнеться до кінця року.
  • У першій половині 2024-го робота кипіла і в бостонській студії - там ветерани CD Projekt RED працюють над Orion. Команда продовжує "закладати основу" сиквела Cyberpunk 2077.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.