Перейти к содержанию

Новости Remedy і кіношна Annapurna уклали угоду про Control і Alan Wake


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Компанія Annapurna може бути відома вам як видавець відеоігор, але мова зараз піде не про Annapurna Interactive, а про її "матір" - Annapurna Pictures. Вона уклала угоду з Remedy, що стосується франшиз Control та  Alan Wake.

02810.cVyr-GY.thumb.png.fde4a4aeea41c4f3062d00ae0fa70dfd.png

Основних моментів два:

  • Annapurna Pictures профінансує 50 % виробничого бюджету Control 2.
  • Annapurna Pictures отримає права на адаптації Control і Alan Wake у сфері фільмів, серіалів і деяких інших аудіовізуальних форматів.

Угода складена таким чином, що Remedy почне отримувати підвищену частку від прибутку Control 2, щойно поверне суму, яку вклала Annapurna Pictures. Своєю чергою Annapurna Pictures отримає підвищену частку від прибутку, який згенерує "аудіовізуальна продукція" за Control і Alan Wake. Остаточні права на обидві франшизи залишаються у Remedy.

Чи означає це, що в Control 2 будуть вставки з живими акторами, як у Alan Wake 2? Раз вже кінокомпанія фінансує аж половину бюджету! Нам залишається тільки гадати - жодних подробиць з цього приводу не розкривають (зокрема як угода з Annapurna Pictures стикується з вже анонсованим серіалом за Alan Wake).

Нагадаємо, Remedy викупила всі права на Control у лютому 2024-го. Видавництво 505 Games поки виконує свої зобов'язання, але після цього серія може або знайти іншого видавця, або стати самвидавом від Remedy.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.