Перейти к содержанию

Новости Снітч більше не закінчує матч - новий геймплей Quidditch Champions


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Unbroken Studios представила новий оглядовий трейлер Harry Potter: Quidditch Champions із геймплейними кадрами та поясненням основних правил гри.

Фанати фільмів пам'ятають, як Гаррі виручав команду, спіймавши спритну маленьку кульку — Золотий снітч. Тоді це автоматично означало кінець матчу та найчастіше перемогу команди ловця. У книгах згадувалося, що правила квідич змінювалися. Розробники з Portkey Games та Unbroken Studios дійшли наступного:

  • Матч триває доти, доки одна команда не набере 100 очок або поки час не закінчиться.
  • Гол у кільце за допомогою основного м'яча квоффла – 10 чоків.
  • Спійманий снітч – 30 очок. (Не уточнюється, чи можна зловити снітч кілька разів за матч).

Гравцям будуть доступні всі стандартні ролі у грі: мисливці, загонщики, воротар та ловець. Між ролями можна перемикатися, тому навіть якщо снітч у матчі всього один, ловець зможе змінити роль.

Розробники також розкрили третій турнір, який потрібно буде пройти під час сюжетної кампанії. Нагадаємо, що гравець спочатку має перемогти у самопальному кубку сім'ї Візлі імені Нори, кубку Хогвартсу, а потім уже з'явиться можливість заявитись на кубок Турніру трьох чарівників. У цьому змаганні протагоніст уже гратиме за збірну Хогвартсу проти команд двох інших найвідоміших магічних шкіл: Дурмстранга та Шармбатона.

Реліз Harry Potter: Quidditch Champions відбудеться вже 3 вересня на ПК (SteamEGS), Xbox та PlayStation. Версія для Switch все ще планується, але її перенесли на кінець 2024 року. З першого дня магічний баскетбол на мітлах з'явиться у передплаті PlayStation Plus.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.