Перейти к содержанию

Новости Критики у захваті від Astro Bot


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник
Здавалося, що цей тиждень у Sony відверто не задався. Але не тут-то було: хоча Concord померла, у компанії є, чим відволікти публіку від такого оглушливого провалу. Ласкаво просимо, Astro Bot.

У мережі з'явилися рецензії на новий платформер студії Team Asobi, і вони сповнені захоплення на адресу її нової гри. На Metacritic новий проект студії набрав вражаючі 94 бали, а на OpenCritic трохи менше - 93.

Журналістам сподобалося все - цікавий геймплей, добре продумані рівні, кампанія тривалістю в 10-15 годин, і, очевидно, його величність фансервіс. Критики відзначають, що Astro Bot трохи безсоромна щодо відсилань до брендів Sony, але в даному випадку це не дратує, а розчулює.

Shacknews  - 10/10

"Astro Bot - це дотепний кивок у бік історії PlayStation і дуже вражаюча демонстрація потужності PlayStation 5. Але найголовніше: це приголомшливо хороша гра."

VG247  - 10/10

"В Astro Bot балом правлять веселощі, і я навіть не можу пригадати хоча б секунду, коли мені хотілося щось у грі змінити, спростити, поліпшити. Ідеально."

Game Rant  - 10/10

"Здається, розробники передбачили все, і завдяки їхнім старанням Astro Bot вийшла абсолютно чудовою. У мене були високі очікування через Astro Bot Rescue Mission і Astro's Playroom, але гра не тільки їх виправдала - перевершила. Це найкращий 3D-платформер з часів релізу Super Mario Odyssey у 2017 році, і його запам'ятають як вічнозелену класику жанру. Усім власникам PS5 треба купити його обов'язково, щоб Team Asobi продовжила випускати шедеври."

Destructoid  - 9/10

"Astro Bot на PS5 відчувається кульмінацією творчості Team Asobi. Якщо врахувати, скільки маскотів Sony втратила (і про які гра постійно нагадує у формі камео), я буду радий, якщо маленький робот стане новим обличчям компанії. Вона заслужила."

Gamer.no  - 8/10

Astro Bot вийшла неймовірно чарівною і дуже ностальгійною грою, винахідливість якої можна порівняти з кращими релізами Nintendo. Без промахів не обійшлося, але її чарівність підкорить як нових, так і старих фанів PlayStation.
Реліз платформера відбудеться завтра, 6 вересня. Нагадаємо, що технічно це третя частина тепер уже серіалу - оригінал, Astro Bot Rescue Mission, вийшов 2018 року на PlayStation VR, а сиквел, Astro's Playroom, доступний кожному власникові PlayStation 5 з листопада 2020-го.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.