Перейти к содержанию

Новости Інвестор - до Black Myth: Wukong вже почали розробляти доповнення


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник
Головний реліз серпня, екшен Black Myth: Wukong, уже котрий тиждень просто відмовляється злазити з передовиць. Успіх гри застав зненацька критиків і геймерів, але аж ніяк не інвестора, який навіть з урахуванням низки складнощів вірив у проєкт від самого початку.

00287.IGm_XSS.thumb.jpg.2974c738eba407cbe79d8e24360de5ba.jpg

Видання Bloomberg взяло інтерв'ю у Деніела Ву (Daniel Wu), голови Hero Games - видавництва, яке виступило партнером студії Game Science. Ву поділився безліччю деталей: наприклад, як виявилося, до Black Myth команда випустила три провальні умовно-безкоштовні ігри. Сумний досвід багато чому навчив розробників, і це помітно позначилося на їхньому першому успішному релізі.
"Ми були як два щури, що тонуть. Ми не боялися невдачі, і [Фень Дзі (Feng Ji), засновник Game Science] знав, яким буде його наступний крок. Йому лише було потрібно, щоб я ризикнув своїми грошима."

Виробництво Wukong почалося 2018-го і тривало 6 років. Бюджет фентезійного екшену становив близько 70 мільйонів доларів, і більшість коштів прийшла з кишені інвестора.

Ву також офіційно визнав, що за перші два тижні продажі Black Myth: Wukong перевалили за позначку в 18 млн копій (раніше подібну цифру озвучували лише аналітики). Очікується, що показники можуть сягнути 30 мільйонів.

Поки що гра принесла своїм авторам близько 700 мільйонів доларів. Це майже рекордна цифра, яку перевершує лише Call of Duty: Modern Warfare II (1 мільярд доларів за 10 днів). Але, як не дивно, навіть з урахуванням подібних успіхів Hero Games (у штаті якої налічується близько двох тисяч осіб) все ще працює собі у збиток. Зараз компанія потихеньку почала трансформацію з видавця на розробника.

 

Також із бесіди з бізнесменом підтвердилося, що Game Science вже займається великим доповненням до Wukong. Виробництво, запевнив Ву, не затягнеться на 6 довгих років. Зазначимо, що нещодавно мережею якраз почали витати чутки, ніби команда планує зробити два DLC. Якщо вірити інсайдерам, у них з'являться Будда, Нефритовий Імператор і Нечжа.

Нагадаємо, що Black Myth: Wukong вийшла на PC та PlayStation 5. Реліз на Xbox Series X/S затримується. Раніше вважалося, що Sony нібито заплатила розробникам за тимчасову ексклюзивність, проте Microsoft спростувала цей слух.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Кто бы что не говорил, а игра реально выстрелила! Чуваки не зря старались! Китайцы поддержали своих!

Andreybrutal999.png

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.