Перейти к содержанию

Новости Сінджі Мікамі сподівався, що після успіху Hi-Fi Rush її автори будуть у безпеці

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Навесні Microsoft засмутила публіку, оголосивши про закриття кількох внутрішніх студій Bethesda Softworks - під удар потрапили Arkane Austin (Prey, Deathloop, Redfall), Alpha Dog Studios (Mighty DOOM), Roundhouse Games (яку поглинула ZeniMax Online Studios) і, зрозуміло, Tango Gameworks. Остання, на щастя, все ж повстала з попелу: влітку компанію викупили, і навіть запропонували більшій частині співробітників їхні старі робочі місця. Дивна історія здивувала Шінджі Мікамі (Shinji Mikami) - йому здавалося, що після нещодавніх успіхів студію чекає абсолютно безхмарне майбутнє.

Нещодавно Мікамі поговорив з IGN на тему майбутнього перевидання Shadows of the Damned, і розмова неминуче вийшла за межі обговорення довгоочікуваного ремастера. Геймдизайнер усі ці місяці намагався якомога лаконічніше коментувати ситуацію з Tango, але тепер, коли небезпека минула, він поділився цікавими міркуваннями з приводу того, що сталося.

Як з'ясувалося, маестро залишив компанію в повній впевненості, що їй нічого не загрожує. Ще б пак, адже кому спаде на думку розпускати команду, відповідальну за один із найяскравіших хітів 2023 року?
"Я думав, що компанія буде в безпеці, якщо вона продовжить випускати ігри на кшталт Hi-Fi Rush. Це була одна з причин, через які я покинув Tango Gameworks. Закриття студії стало для мене сюрпризом."
На щастя, на виручку команді прийшло видавництво Krafton, яке швидко підхопило колектив, що залишився без роботи, і навіть права на музичний екшен. Мікамі вважає, що з усієї цієї історії можна винести цінний урок:
"Те, що трапилося, нагадало мені, що якщо ти зробиш розумну гру - хто-небудь її обов'язково купить. Праці розробників Hi-Fi Rush привели до початку нової глави в історії компанії. Я вважаю, що вижити студіям значно більшою мірою допомагають хороші ігри, а не популярні."
Нагадаємо, що Шінджі Мікамі заснував Tango Gameworks у 2010 році. Розробник хотів покинути її ще у 2015-му, але вирішив затриматися в ній зайві 8 років. Навесні 2023-го, незабаром після гучного релізу Hi-Fi Rush, Мікамі покинув свій пост. Зараз геймдизайнер керує студією Kamuy Inc., проте яким проєктом він займається наразі, на жаль, не ясно.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.