Перейти к содержанию

Новости Петицію за порятунок Team Fortress 2 перетворили на книгу та передали Valve


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Колись Team Fortress 2 вважалася однією з найбільших і найяскравіших мультиплеєрних ігор сучасності. І хоча шутер так і не занепав, за неповні 17 років його зірка трохи закотилася — не в останню чергу через нашестя ботів, які роками отруювали життя рядовим користувачам бойовика. В надії якось привернути увагу минулого літа фанати запустили акцію #FixTF2. І вона вже принесла свої плоди.

00301.snitz54.thumb.jpg.dbb6012bc65ee872a88cc4ae8862fa6c.jpg

Організатори кампанії, нагадаємо, у червні 2024 року запустили сайт Save.tf та збір підписів, а також попросили небайдужих залишити в соціальних мережах пости з хештегами #FixTF2 та #SaveTF2. Втім, на одному цьому умільці не заспокоїлися: вони зобов'язалися перетворити свою петицію на книгу з іменами всіх небайдужих шанувальників мультяшного бойовика. Сказано — зроблено: днями талмуд, що вийшов, дістався офісу Valve.

У красивому на вигляд томі під назвою "Послання від спільноти Team Fortress 2" відмітилися близько 340 тисяч осіб. За словами авторів, перед публікацією всі імена та ніки ретельно перевірили і відфільтрували, щоб у тексті обійшлося без образ, сумнівних послань, а також очевидних ботів. У такому разі залишається тільки здогадуватися, яким чином у список, що дістався до розробників, потрапив Дональд Трамп (Donald Trump). Барак Обама (Barack Obama), до речі, прокрався в текст аж 17 разів (але його сліди, судячи з усього, вчасно знайшли і викреслили).

Жест із книжкою, втім, можна назвати строго символічним (нехай і очевидно дорогим), оскільки акція принесла свої плоди ще два місяці тому. Наприкінці червня Valve провела масові бани, які щонайменше частково позбавили сервери шутера від AI-загрози. Складно сказати з повною упевненістю, що небезпека минула, але геймерів це навіть не хвилює: публічна реакції студії, а також анонс нового випуску занедбаного здавалося б коміксу, надихнули завсідників онлайн-шедевру.

Однак шанувальникам варто трохи зменшити свої очікування щодо потенційних майбутніх оновлень: зараз компанія зосередила сили на своєму новому мультиплеєрному екшені Deadlock. І, якщо поглянути на статистику, проєкт уже в нинішній своїй формі помітно перевершує стареньку Team Fortress 2 за аудиторією.

 

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.