Перейти к содержанию

Новости Стелс-місії зі Star Wars Outlaws спростять у найближчому оновленні


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник
Star Wars Outlaws, що вийшла наприкінці серпня, не підкорила геймерське співтовариство, однак у гри все одно знайшлося багато шанувальників. Щоправда, навіть вони вважають, що подекуди Massive Entertainment допустила низку серйозних промахів - наприклад, у деяких стелс-сегментах, де будь-яка осічка карається провалом. Творчий директор Outlaws згоден з претензіями і від імені команди пообіцяв внести необхідні правки.

00300.OPGeJ0v.thumb.jpeg.056864727c765b3f0265e89ea0b5f36e.jpeg

Нещодавно Джуліан Геріті (Julian Gerighty) поговорив із співробітниками GamesRadar+, і журналісти поцікавилися його думкою про криву складності бойовика. Розробник не заперечував очевидного і визнав, що в перших завданнях дизайнери відверто перемудрили.

"Ви, гадаю, говорите про одну з ранніх місій у місті Мірогана, яка дуже зла. На мій погляд, робити її такою було з нашого боку помилково, і ми збираємося її виправити. [...] Не думаю, що ми якось сильно змінимо правила - мені здається, існує мільйон інших очевидних способів зробити цей момент набагато приємнішим і зрозумілішим."

Геріті пояснив, що складність у подібних сегментах не просто для краси – вона покликана тримати користувача у постійній напрузі. Але щось пішло не так.

"Нам не хочеться, щоб такі місії здавалися нечесними. А зараз, як на мене, вони дуже навіть нечесні. І бажаєте вірте, бажаєте ні, але ми домагалися зовсім не цього. Це побічний ефект, що виник минулого або близько того тижня, і вже ми зайнялися його коригуванням за допомогою патча - він вийде протягом 10 днів."

Творчий директор, нагадаємо, нещодавно зізнався, що його розчарували оцінки Outlaws на Metacritic. Тоді ж він зазначив, що йому та його команді набагато важливіше реакції простих геймерів, а не журналістів. З урахуванням подібних одкровень не дивно, що Геріті так трепетно ставиться до відгуків та вражень аудиторії.

Star Wars Outlaws, нагадаємо, вийшла 30 серпня на PC, PlayStation 5 та Xbox Series X/S. Гра не захопила широку публіку, але загалом сподобалася фанатам легендарної космічної саги «Зоряні війни». Щоправда, навіть шанувальники зазначили, що Ubisoft і Massive Entertainment варто приділити більше уваги поліруванню бойовика — він виявився напрочуд сирим і забагованим.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.