Перейти к содержанию

Новости У Call of Duty: Black Ops 6 не буде раннього доступу до сюжетної кампанії

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
В останні кілька років Activision надає ранній доступ до сюжетної кампанії Call of Duty для власників попередніх замовлень. Зазвичай відмашку дають за тиждень до запуску шутера. Однак у випадку з Black Ops 6 видавець вирішив зійти з второваної доріжки. Про це представник Activision розповів порталу CharlieIntel.

Як виглядає послання від видавництва:

"Команда повністю зосереджена на [загальному запуску] 25 жовтня. Ми в захваті від усього, що може запропонувати гра: кампанії, мультиплеєра та зомбі-режиму. Цього року ми прийняли рішення дозволити геймерам зануритися в усі режими одночасно, тому ми повернулися до масштабного всесвітнього релізу, який заплановано на 25 жовтня. Тож раннього доступу для Black Ops 6 не буде. Тільки зворотний відлік до виходу".

Багато фанатів виявилися не в захваті від рішення Activision. У спільноті зійшлися на думці, що із сюжетом Black Ops 6 тепер ознайомиться зовсім невеликий відсоток користувачів. Основна ж маса  вирушить  підкорювати вершини мультиплеєра і режиму із зомбі заради і плюшок для Warzone.

"Я знаю, що сюжетна кампанія Modern Warfare III отримала багато критики, але я б 100 % її проігнорував, якби доступ до неї не відкрився раніше. У підсумку я чудово провів час, занурившись у гру до офіційного релізу. Шкода, що вони, ймовірно, вирішили відійти від усталеної практики через негативну реакцію на сюжет MWIII."

Ютубер

Call of Duty: Black Ops 6 стартує на ПК, PlayStation та Xbox, включаючи Game Pass. Відкрита бета завершилася 9 вересня.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.