Перейти к содержанию

Новости Steam Deck із РК-екраном отримав найбільшу знижку на честь дня народження Steam

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

12 вересня Steam відзначає свій день народження – майданчику виповнився 21 рік. Гейб Ньюелл (Gabe Newell) не залишив геймерів без приємностей цього дня, тому дав старт розпродажу Steam Deck. Щоправда, парад небаченої щедрості торкнувся лише моделі із РК-дисплеєм.

02191.QN0pw1O.thumb.png.280d6f969c8b1e6b09d0dcaee104a0cc.png

Варіант на 64 Гб віддають за $296,65 (знижка 15 %), а модель на 512 Гб - за $336,75 (знижка 25 %). Для версії на півтерабайта це найбільше зниження ціни з моменту виходу портативного ПК.

Акція діятиме до 26 вересня, 20:00. Також на сторінці Steam Deck нагадали, що портативні ПК з РК-екраном знімаються з виробництва, тому щойно запаси на складах закінчаться, продавати їх більше не будуть. Вибирати залишиться лише з OLED-моделей, які коштують дорожче.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Все частіше думаю купити СтімДек. Взимку під час відключень світла - те що треба.

Може, хоча б на чорну п'ятницю підвезуть знижки і на OLED версію... 

Иметь рдр и играть в фифу это как встречаться с девушкой, но давать в попу ее брату © Borland12

damncoolpanda.png

2 часа назад, Юрий Манагадзе сказал:

Все частіше думаю купити СтімДек. Взимку під час відключень світла - те що треба.

Може, хоча б на чорну п'ятницю підвезуть знижки і на OLED версію... 

жрет как ноут. проще купить самый дешевый грузовой свинцово-кислотный аккум на 200Ач, автомобильный инвертор + зарядное 20А = за 200$ получаешь автономку. Если есть легкий доступ к вводному автомату в квартире, то через вилка-вилка будет освещение, инет, телек  и прочие прелести ) Пользуюсь таким колхозом с начала войны - отбился уже в десятикратном размере )

@ggx у мене є інвертор з 2 батареями по 100Ah.

І двостороння вилка. Але я її не ризикую вставляти в розетку, бо не довіряю проводці в квартирі.

Тому підключаю лише найпотрібніше через переноску.

Спойлер

image.thumb.png.e4c8cb2a8305e2da912e16045ac3e43a.png

Тут питання в тому, що з поточними прогнозами по світлу на зиму треба буде і це ощадливо юзати.

Дай боже, щоб заряду вистачало вдень попрацювати за ПК і щоб холодильник не розморожувався. Бо заряджаються ці батареї до 10 годин.

А для деки можна взяти додатковий повербанк, і заряджати його, коли дають світло.

Иметь рдр и играть в фифу это как встречаться с девушкой, но давать в попу ее брату © Borland12

damncoolpanda.png

Дивлячись у що грати.

Очевидно, що ААА ігри будуть з'їдати батарею швидко.

Але є багато класних інді ігор, які ідеально підходять для портативного ґеймінгу.

damncoolpanda.png

2 hours ago, ggx said:

проще купить самый дешевый грузовой свинцово-кислотный аккум на 200Ач, автомобильный инвертор + зарядное 20А = за 200$

Вибачте, може щось плутаю, не експерт у всіх цих збірках, але як це взагалі може вважатися чимось вигідним?

Наскільки знаю, акумулятори не рекомендують розряджати більше, ніж на 20%, бо швидко прийде торба. Я вже мовчу про 70-100% розряду.
В такому випадку 200Ah, тобто 2400Втг, перетворюються у 480втг рекомендованого розряду. Плюс, там циклів розряду, мабуть, десь 500?
Я собі рік тому брав за 12тис зарядну станцію на ті ж 512втг. Крім цього вона літій-залізо-фосфатна, на 3500 циклів. Тобто прослужить десь в 7 разів довше. А ще ж компактність, що її одною лівою можна по кімнатах переносити)

Тобто з таким розкладом ваш варіант повинен бути десь в разів 5 дешевше, й навіть тоді не дуже вигідним виглядає.

Вже мовчу, що найдешевший свинець взагалі не радив би нікому, хто хоч трохи не розуміється в цих штуках, бо можна так і потруїти всіх на смерть ненароком. Сам думав за варіант готового рішення ДЖБ з гелевою батареєю, але там цінник вже такий, що з таким успіхом можна взяти екофлоу за +- таку ж ціну й робочу місткість, а він і прослужить в 5-7 разів довше, ще й зарядка від 0 до 100 за 1 годину.

10 минут назад, pmrooter сказал:

Вибачте, може щось плутаю, не експерт у всіх цих збірках, але як це взагалі може вважатися чимось вигідним?

Наскільки знаю, акумулятори не рекомендують розряджати більше, ніж на 20%, бо швидко прийде торба. Я вже мовчу про 70-100% розряду.
В такому випадку 200Ah, тобто 2400Втг, перетворюються у 480втг рекомендованого розряду. Плюс, там циклів розряду, мабуть, десь 500?
Я собі рік тому брав за 12тис зарядну станцію на ті ж 512втг. Крім цього вона літій-залізо-фосфатна, на 3500 циклів. Тобто прослужить десь в 7 разів довше. А ще ж компактність, що її одною лівою можна по кімнатах переносити)

Тобто з таким розкладом ваш варіант повинен бути десь в разів 5 дешевше, й навіть тоді не дуже вигідним виглядає.

Вже мовчу, що найдешевший свинець взагалі не радив би нікому, хто хоч трохи не розуміється в цих штуках, бо можна так і потруїти всіх на смерть ненароком. Сам думав за варіант готового рішення ДЖБ з гелевою батареєю, але там цінник вже такий, що з таким успіхом можна взяти екофлоу за +- таку ж ціну й робочу місткість, а він і прослужить в 5-7 разів довше, ще й зарядка від 0 до 100 за 1 годину.

Откуда инфа про 20%? с него можно брать легко 50%, главное в течении суток долить всё обратно, что б не было сульфатации пластин.

После 500 циклов емкость падает до условных 80% и он всё так же будет работать себе дальше )

Про отраву свинцом - сказочные истории с ютуба и форумов ) Вы его кипятить собрались? Если да, то тогда с литийфосфатниками у вас будет больше проблем, ибо если рванет, то пол квартиры не будет )

1 час назад, Юрий Манагадзе сказал:

Дивлячись у що грати.

Очевидно, що ААА ігри будуть з'їдати батарею швидко.

Але є багато класних інді ігор, які ідеально підходять для портативного ґеймінгу.

не проще купить условный retroid pocket за 100 баксов, что б грать в инди и хватало на долго батарейки? качаешь ещё себе туда ромы псп\пс2 и играешь с потреблением в пару ватт в час )
а за 400 баксов уже можно купить б.у макбук 2017-2018 года в идеале - можно браузить и работать с минимальным энергопотреблением, плюс если есть чем заряжать то и поиграть можно.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.